Příspěvky uživatele - medicka

Zahradní koupací jezírko svépomocí, 20.8.2013
Mám radost, že ču teno přispěvek... prosím, nezapomňta na nás, ostatní o chtěji vybudovat jeírko svépomoci a časem napiště jak funguje :) držim palce
Střašlivě zaplevelený záhon trvalek, 19.7.2013
Všem moc děkuji za rady... Mrzi mě, že neexistuje nějaké spasné řešení :(  Mám dvě male děti a dělam ve směnném provozu a ted nedělam nic jiného než denně pleju :) je možné, že mé pleti je nějak neučinné, protože čim vic pleju tim vic to roste... celý příspěvek >
Střašlivě zaplevelený záhon trvalek, 19.7.2013
Dobrý den, mám prosbu a dotaz. Zakladala jsem na jaře nový veliký záhon trvalek (20x1,5m), záhon mi srovnal bagr, do nově nasypané hliny jsem zasazela velike množstvi trvalek a nějak mě nenapadlo to před tim odplevelit :(nyní mám už docela hezké... celý příspěvek >
Co je tohle za palmu a jak ji pěstovat?, 19.4.2011
moc děkuji za pomoc!
Co je tohle za palmu a jak ji pěstovat?, 19.4.2011 Obsahuje fotku
Zdravím všechny, potřebuji pomoc s identifikaci palmy. Koupila jsem ji na aukru. Myslite že tuto palmu phu letnit? A jak se o ni starát?   Moc děkuji Olga
Kopretina ze semen - bude kvést letos?, 28.2.2011
Děkuji za reakci... nechápu jak někdo, kdo se živí prodejem semen může psát na obal takovou blbost  :) Co můžu udělat pro to, aby sazenice byla silné? mají nějaké speciální nároky na pěstování (klíčení) teplo či chladnějí, zahrnovat... celý příspěvek >
Kdy začít s přesazováním trvalek?, 28.2.2011
Dobrý den, nejsem odborník, ale loní mě přsně takovéto stěhování zahrádky potkalo a přesazovala jsem přesně pivoňky, čechravy, phloxy atd. a dělala jsem to v polovině března... bylo cca 13st. Vše se ujalo... Hodně štěsti
Kopretina ze semen - bude kvést letos?, 28.2.2011
 Zdravím a předem se omlouvám za amaterský dotaz... dostala jsem dnes semena kopretiny (leucanthemum vlgare) a na obalu napsáno: "Jednoletá rostlina kvetoucí v duhém roce..." Co jeto za blbost? Je li to letnička (což snad kopretina není?) Tak... celý příspěvek >
Hortenzie padlí nebo pliseň?, 13.6.2010
Díy za radu, hned zítra to zkusím, podle obrázku na netu je to velice podobné.Jen ty broučci nejsou videt. Chci se ještě zeptat, tím že jsem ostříhal většinu silně napadených větví, znamená to, že letos už hortenzie nepokvete? Díky Olga
Hortenzie padlí nebo pliseň?, 13.6.2010
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak se zbavit choroby na velkolisté hortenzii. Mám dva nové pěkné keře v nádobách, které jsou napadeny nemoci kdy na listech a květech je jakoby pavučinka a listy se krouti a od krajů usýchaji. Nevyznam se v tom... celý příspěvek >
Utržený přísavník, 10.5.2009
Dobrý de,  mám velký problém, při úklidu na terase se mi podařilo odtrhnout přísavník..nad místem, kde byl spojený takovým tim voskem (omlouvám se za amaterský popis) Jde o 3 roky starý přísavník který mi popíná 3 zdi.. Dá se nějak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika