|
Pomoc s výběrem sekačky s pojezdem, 9.8.2016 Zdravím,
mám sekačku Hecht 5484 SX (tj. bez el. startéru, Hecht 5484 SXE je s elektrickým starterem) od dubna 2014 a jsem s ní max. spokojený. Vybíral jsem tenkrát právě pro podobné podmínky vašim - nerovná zahrada 1.000m2 ve svahu (cca 10°), kde... celý příspěvek > |  | Sekačka Hecht 5484 SXE za tepla velmi obtížně startuje, 9.8.2016 Zdravím,
mám přesn tu samou sekačku, pouze bez elektrického startéru. V dubnu 2016 to bylo 2 roky od nákupu. Spokojenost maximální. Na problém s obtížným startem u teplé sekačky jsem poprvé narazil loni, tedy po roce provozu. Následovala výměna... celý příspěvek > |  |
|  | Jak na starý sad plný náletů, 31.8.2015 Řešení je poměrně dost, počínaje vytahat to ze země pomocí lana třeba za osobním autem, přes vytrhání to traktorem či nějakým bagrem (třeba i minibagrem, pokud máte možnost si ho třeba najmout či vypůjčit), ořezání pomocí křovinořezu s pilovým... celý příspěvek > |  | Zlomená jabloň, 27.8.2015 Dovolím si trochu zpožděnou reakci, protože jsem si potřeboval nejdříve ověřit, že si to pamatuju dobře.
Takže - na zlomený nebo rozlomený strom podle zkušených zahrádkářů pomáhá natřít zlomené dřevo (tj. lom) a jeho okolí čistým kravincem... celý příspěvek > |  | Sekačky Hecht, 20.5.2015 Zdravím,
od loňského roku od dubna mám tento typ: HECHT 5484 SX - Benzínová sekačka 5 in 1 s pojezdem a jsem zatím maximálně spokojen, takže tuto sekačku mohu jen doporučit
|  | Vysokotlaká myčka Grizzly HDR 110, 20.5.2015 Zdravím,
nevím, jestli na všechny stroje Grizzly, ale na některé stroje určitě náhradní díly vede společnost werco.
|  | Jakou benzínovou sekačku do cca 10 tisíc, 12.4.2015 Tak se nám tady hoši zatím jen pěkně pohádali o značky, takže přidám něco konkrétního.
Loni v dubnu jsem kupoval sekačku - po pečlivém průzkumu a porovnávání padla volba na Hecht 5484 SX - tento typ proto, že má 4 rychlostní variátorovou převodvku... celý příspěvek > |  | Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 7.3.2015 K tomu otevřenému zadnímu výhozu - z bezpečnostních důvodů se to nesmí hlavně proto, že když budete mít na sekané ploše třeba kámen, nůž ho tím otevřeným výhozem vymrští dozadu proti vašim nohám a může vám to způsobit úraz. Proto jsem psal, že... celý příspěvek > |  | Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 6.3.2015 Zdravím,
dovolím si poradit, protože přesně to, co řešíte vy, jsem řešil taky. Pozemek cca 1.000m2, v mírném svahu nerovný, potřeba jenom udržovat tak, aby se z toho nestal džungle. Udržuji tento pozemek cca 5let pro známého protislužbou - on už to... celý příspěvek > |  | Zena a pila - poradi nekdo?, 19.9.2014 Vyvětvovací pilu Florabest z LIDLu mám už přes 2 roky a zatím bez poruch a moje spokojenost. Jediné, co bych jí vytknul, je lišta v ose tyče - při max. výsuvu si díky tomu člověk větve ve větší výšce řeže doslova nad hlavou, což není příjemné a ani... celý příspěvek > |  |
|  | Elektrický vyžínač Hecht 500, 23.5.2013 Zdravím, nemám značku Hecht, ale mám již cca 4 roky jeden z výrobků značky Florabest - podle parametrů a fotek je to samé, co máte vy. I s tou automatickou hlavou. Zatím nemám zkušenost, že by struna díky automatické hlavě ubývala nějak extrémně více... celý příspěvek > |  | Vysavač listí, 11.11.2012 Zdravím.
Vysavač na listí jsem dlouho považoval za zbytečnost, ale nakonec jsem si ho loni na podzim také pořídil. V akci jsem narazil na elektrický vysavač Shark 2400W bez regulace za 1.000Kč.
Záměr jeho koupě byl původně ale zcela jiný, než... celý příspěvek > |  | Solo 641 - motor. pila - seřízení či manuál, 24.4.2009 Děkuji za tip - zkusím. Chystal jsem se napsat do Německa, ale nejdřív bych musel sehnat někoho, kdo mi to přeloží z češtiny. České zastoupení mne nenapadlo, ale určitě to bude schůdnější cesta. |  | Solo 641 - motor. pila - seřízení či manuál, 23.4.2009 Děkuji moc za snahu poradit a pomoci, ale správně jste uhodl, že s opravou pil nemám nejen skoro žádné, ale vůbec žádné zkušenosti. Kdykoliv předtím jsem měl nějakou pilu půjčenou, žádný problém nikdy nebyl. Tohle mě trošku zaskočilo, protože po... celý příspěvek > |  | Solo 641 - motor. pila - seřízení či manuál, 23.4.2009 Dobrý den,
nenajde se tady, prosím, někdo, kdo by věděl, jak seřídit tuto pilu, případně vlastnil manuál (nejlépe v češtině) a byl by ochotný ho bud nascanovat nebo aspon ofotit?
Pilu jsem nedávno koupil.Mám problém s výkonem - pila jde dobře... celý příspěvek > |  |
 |
|