|
Příspěvky uživatele - Janda
|
 |
 |
Tantau - ruze Piano, 31.3.2009 Dobry den, udelala jsem si velkou radost a koupila si krasnou Piano od Tantau. Vse o ni vim, jen vysku jsem nikde nenasla a na etiketce napsana neni. Prosim vas timto o informaci, jakych rozmeru tato ruze dorusta, abych vedela, kam ji umistit. Moc... celý příspěvek > |  | Zloutnuti listu u muskatu - brezen (doma), 31.3.2009 Dobry den,
prosim o radu - koupla jsem v Obi pekne sazenice vzprimenych muskatu, ale zacaly nyni zloutnout listy a to temer vsechny. Muze to byt tim, ze sem sazenice umistila v pokoji na zem. Sice k balkonovym dverim, ale je to na zastinenejsim... celý příspěvek > |  |
|  | hloubka zasazeni ruze, 29.3.2009 Hezky den Lili, dekuji znovu a opet za Vasi radu!!! Bohuzel uz Klematis mam a to Prezident a Montata Rubens a oba jsou tedy jako na potvoru kvetouci na starem dreve Nevadi, dam jim tedy jine misto a budu shanet odrudy kvetou na novem, na interneru... celý příspěvek > |  | Jak na pestovani ruzi na jihu Svycarska?, 29.3.2009 Dobry den Lili, moc dekuji za odpoved a fotografie!!!
Zapomela jsem dodat, ze muj plot ma na vysku 1,40m, snad tedy nebude ruzim vadit, kdyz se budou preklapet pres nej. Ale vlastne Paul Scarlet bude mit silne vyhony vzprimene ze ano? Ja Jeste jsem... celý příspěvek > |  | Mate zkusenost s travou Hakonechloa macra aureola?, 29.3.2009 Moc dekuji za radu!!! Tak uvidim, jak velke budou sazenice a podle toho zvolim pocet. Preji Vam krasnou nedeli a novy tyden. Katerina |  | hloubka zasazeni ruze, 28.3.2009 Dobry den Lili, ano jsem to ja a moc Vam dekuji za odpoved. I diky Vam jsem se uplne zblaznila do ruzi. Prave je 2:31 rano a ja tu procitam nejruznejsi Vase prispevky. A sleduji druhy ruzi a touzim po prstenu Arabely, abych jim otocila a udelal ze... celý příspěvek > |  | Jak na pestovani ruzi na jihu Svycarska?, 27.3.2009 Dobry den Lili, mnohokrat Vam dekuji, mam z Vasi odpovedi takovou radost... hned jdu na ten webik, to zase pujdu spat ve tri rano :o) Lili, prosim Vas, doporucila byste mi vhodnou oporu? Pnouci ruze budu davat na zahon u dreveneho plotu. Na plot je... celý příspěvek > |  | Mate zkusenost s travou Hakonechloa macra aureola?, 27.3.2009 Jee moc Vam dekuji!!! A prosim Vas jeste o jednu radu. Kolik se jich dava do metru, aby vytvorily husty koberec? dekuji! |  | Mate zkusenost s travou Hakonechloa macra aureola?, 27.3.2009 KOlikkusu se dava na metr? Rozrusta se hodne? |  | hloubka zasazeni ruze, 27.3.2009 Poradte, prosim, jak se sazi ruze koupena v kvetinaci. Presne tak, jak je v hline v kvetinaci zasadit anebo trochu hloubeji? Dekuji. |  |
|  | Mate zkusenost s travou Hakonechloa macra aureola?, 26.3.2009 Dobry den, v casopise jsem se zamilovala do kompozice Acer palmatum podsazeny travou Hanonechloa macra aureola. Mate s touto travou zkusenost? Ani nevim, zda ji sezenu. Vite pripadne o jinem druhu vypadajicim podobne a pokud mozno vytrvalem i pres... celý příspěvek > |  | Jak na pestovani ruzi na jihu Svycarska?, 26.3.2009 Dobry den, prosim vas o nekolik rad v pestovani ruzi. Jsem zacatecnik a ziju na jihu Svycarska. Nadmorska vyska 260m, teploty v zime kolem 2 stupnu nad nulou a v lete kolem 30 stupnu. Mam zahradku polozenou na jihovychode. Koupila jsem si nyni tri... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|