Příspěvky uživatele - PP.

Rajčata 2024, 28.8.2024
Už jsem to tu psal, plíseň sice je, ale nevýznamná a jak je psáno, sezóna končí. Zatím jen obíráme napadené listy, stříkat už nebudu, tady sezona končí brzy časnými záříjovými mrazíky.
Zkrácení tújí, 20.8.2024
V první řadě byl nerozum to nechat takto přerůst. Tuje snesou hodně, zkuste to. Fiknul bych to najednou, nechat vodící větev, šikmý řez.
Rubin-letni řez, 19.8.2024
Dá se to dělat v podstatě uniformně. Co nemá jabka a nechcete aby dál zvětšovalo korunu, ustřihnete. Ostatní zkrátíte v polovině až třetině. To stačí.
Rajčata 2024, 18.8.2024
Rajčata jsem zatím z provozních důvodů nestříkal a už nebudu. Napadení plísní je prakticky nepatrné a plody zrají dobře.
Hnednuti kvetu hortenzie, 16.8.2024
Pro vás je asi mulč sprostý slovo. V letošním létě kdyby zalévali dvakrát denně se nic nestane. Kytce nic není, jen je prostě malá. Sazenice byla malá a hortenzie rostou pomalu.
Hnednuti kvetu hortenzie, 16.8.2024
Vždyť tě kytce nic není, tohle hortenzie dělají, je to mladá rostlina. Pravidelně přihnojovat a počkat několik let.
Plotostrih na habrový plot, 15.8.2024
Jo, milej zlatej, já už si na to od teď sám budu muset zjednat. A žádná pomůcka mi nepomůže.
Plotostrih na habrový plot, 15.8.2024
Nebo byste to mohl za paní elegantně udělat vy a zdarma.
Hrušky 2022, 14.8.2024
Muškatelka šedá má v optimální zralosti naprosto famózní chuť i strukturu dužiny. Bohužel ta optimální zralost se jednak musí přesně trefit, druhak trvá jen dva tři dny, pak nehompromisně hniličí.
Rajčata 2024, 18.7.2024
Omluva, měl jsem nějaký zatmění. Smazat už to nemůžu.
Rajčata 2024, 18.7.2024
Odpusťe post nmimo téma. Divím, se, že vy takovej rajčatovej výzkumník zvažujete popis na pytlíku. A už přece roky zkušeností musíte vědět jak hje průběh vegetace. Nehledě k tomu, že v těch speciálních zařízeních pěstuejete rajčata od prosince.
Co na plíseň okurkovou?, 18.7.2024
Nojo, navrch ohníček, vespod rybníček, to se jim líbí. Já mám s plísní problém, Hadovka začala a na postřik nereagovala, dnes přijde na řadu Ortiva, asi jsem s ní měl začít. nakladačky zatím drží, přece jen jsou asi tolerantní. Skleník.
Bile nitě, 16.7.2024
Nejspíš nějaké nitěnky. V takhle zanedbaném bazénu se jim daří.
Hadovky - deformované plody, 13.7.2024
Teď je docela hitem na internetu postřik okurek proti plísni ředěným mlékem. Osobně si myslím, že je to pitomost, ale přece jen, má někdo zkušenost?
Počasí 2024, 13.7.2024
Tady je čtrnáct dní vzduch a podlaha jak v prádelně, všude voda, plesniví okurky, cibule. Rok naprd.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika