|
Sundavillea Red - pěstování, 27.8.2009 Ta bílá je opravdu krásná.Ještě jsem ji v obchodě neviděla-jen Mandevilu, ale ta má jiné listy a není tak mohutného vzrůstu |  | Sundavillea Red - pěstování, 27.8.2009 Přesně tak! Dokonce zakoření i ve vodě, ale trvá to několik měsíců.Mám ji na stole místo řezané kytky a ty lesklé listy nadělají spoustu parády i bez květů.Asi po 6-8 měsících pustila kořeny. |  |
|  | Jaký je to brouk?, 17.4.2009 Já jsem na puklici na citroníku použila docela drastickou metodu.Nic jiného mi nezbylo, protože jsem škůdce zjistila pozdě-až byla téměř obalená celá rostlina.Prostředek na puklice(už nevím, jak se jmenuje, ale nepoužívá se na postřik, ale tímto... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 17.4.2009 Dobrý den
Řízky přezimovaly bez úhony a snaží se někde chytit a pnout.Opravdu to není složité.Pěstování bych trošku připodobnila k pěstování muškátů.Pravidelně zalévat a před dalším zalitím mírně nechat vyschnout substrát a v době bujného růstu... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 17.3.2009 Dobrý den.Nevím, kde je u vás chyba.Já mám dvě rostliny na studené chodbě, obě docela dobře přežívají, ale 15°C tam snad ani za celou zimu nebylo-max. 12,občas i 10.Možná že jste je víc zalila, ale při takových teplotách asi spíš rostlinka uhnije.Já... celý příspěvek > |  |
 |
|