Příspěvky uživatele - Kitty1a1

Dostala jsem pokojovky, ale nemají štítek, kdo je pozná?, 31.1.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, tak ta dvojka je dračinec pruhovaný (Dracaena sanderiana var. Lucky bamboo). Tady je ten můj.
Aloe hnědne skvrny na listech, 30.5.2009
Dobrý den, myslím, že to bude opravdu tím hnojením. Aloe potřebuje skutečně velice málo živiv. Předpokládám, že máte na balkoně zrovna takovou výheň jako já a i ve stýnu je teplo, proto ta zálivka 2krát týdně. Aloe nevadí sucho ale přelití je pro... celý příspěvek >
Jahody ve skleníku?, 10.4.2009
Dobrý den, tak jsem ráda, že nejsem jen já ten blázen kdo pěstuje jahody ve skleníku. Mám je tam už třetím rokem, starám se o ně jako kdyby byly venku dávám cererit, ostřihuji listy na jaře atd. Musím říct, že už teď mi kvetou a sladké jahody mám... celý příspěvek >
Prosím o radu odcházejí mi kytky, 25.3.2009
smutnice, svilušky atd to jsme kontrolovali a na žádného škůdce jsme nepřišli, prelévané taky nebyli proto je to pro mě záhada. Ty okna no nevím kdyby z oken unikalo něco škodlivého pro rostliny no tak to potěš koště jak je to tedy škodlivé prolidi,... celý příspěvek >
Prosím o radu odcházejí mi kytky, 25.3.2009
Dobrý den, mám prosbu moje babička bydlí v paneláku v místnosti kde má květiny má konstantní teplotu v zimě 17stupňů. Vždy měla plno květin a dobře rostly v loňském roce s i nechala udělat plastová okna a všechny květiny jí začaly postupně odcházet,... celý příspěvek >
lilie - sázení, 10.3.2009
Dobrý den, svtol navadí klidně ho zasypte jak potřebujete. Souhlasím s tím, že bych raděli zasadila do květináče a později vysadila na záhon..
Lilie v květináči, 10.3.2009
Vůbec bych se nebála lilie dát ven,  pozor na mrazíky jak píše kolega(ině) výše, i když neraší jsou, ale přeci jen v květináči. Myslete na to, že co je v květináči a ne v zemi je o něco náchylnější na mrazík. Zase bych je ale nerozmazlovala a... celý příspěvek >
Dracena, 6.3.2009 Obsahuje fotku
Pokusím se sem ještě vložit fotku. To je ta moje dracena asi po dvouletém pěstování v substrátu. musím říct, že roste celkem pomalu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika