|
Pomoc s vyberom vhodnej odrody zemiakov, 13.3.2013 Také jsem potřebovala vybrat vhodnou velmi ranou odrůdu a ve specializovaném obchodě mi byla doporučena sadba jménem Magda. Máte někdo s tímto typem odrůdy zkušenosti? Prý je velice chutná, dost výnosná a krásně žluťoučká. Tak jsem zvědavá, Budu ráda... celý příspěvek > |  | Amarylis, 8.2.2009 Pane Miroslave mám dotaz jakzm způsobem vysazujete cibule v tom květnu na záhon. Jak hluboko do země je tam vsadíte? Ptám se ptoto, že v květináči jsou skoro 1/2 nad zeminou, tak nemám představu jak to bude na záhonu. Děkuji za odpověď.Jaja28 |  |
|  | Amarylis, 7.2.2009 Dobrý večer. Množárenský substrát ani stimulátor nemám, tak zkusím tu druhou vámi navrhovanou možnost. Měla jsem dřev. uhlí, tak jsem zbytek cibule tímto zasypala a dala k topení. Děkuji moc za vaši radu. Ještě takový dotaz - ty listy, nebo co to tam... celý příspěvek > |  | Amarylis, 6.2.2009  Všechny pěkně zdravím a volám SOS. Koupila jsem si Amaryllis a tak jsem hledala všechny možné a dostupné informace o jeho pěstování, abych mu poskytla vše potřebné k jeho zdárnému růstu. Po přečtení celého vlákna diskuze mi to nedalo a šla jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|