|
Vysvětlí mi někdo rozdíl v křovinořezech Solo?, 18.2.2009  Dobrý den, na originálních webových stránkách stránkách fimy SOLO je pilový kotouč pro 142 a 154 v seznamu příslušenství uvedený pod číslem 69 00 695
Fanda |  | TK, TZ, MT, Holder, 19.1.2009  Mám vlek Rehos sp3 u kterého je udávaná nosnost 1,8 t.
Agroservis prodává konstrukčně stejný vlek s vyššími bočnicemi, u kterého udává nosnost 2,8t.
Nevím, kolik si mohu na vlek dovolit naložit a kde má Vinea nejslabší místo?
Pokud vlek přeložím,... celý příspěvek > |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 18.1.2009  Je ten druhý návěs ten z Vaší předchozí fotografie?
Taháte ho Zetorem, protože by ho malotraktor neutáhl?
fanda |  | Štěpkovač dřevního opadu, 10.1.2009 Pane Lukáši, jak se zpracovává drtič mokré dřevo? Třeba čerstvé smrkové větve? Na fotografii je zřejmé, že suché větve se lámou. Mokré větve jsou ale houževnaté a přelomit nejdou snadno. Jsou břity dostatečné k oddělení jednotlivých kousků?
Děkuji,... celý příspěvek > |  | Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 5.1.2009  Taky jsme se byli provětrat.
fanda |  | TK, TZ, MT, Holder, 4.1.2009  Přišla zima a tak jsem svůj malotraktor Vinea 36 HP vyvezl do lesa na probírku mladých boroviček.
fanda |  |
 |
|