Příspěvky uživatele - Zůza2

Omrzlá Phalaenopsis, 22.2.2010
Moc děkuji za radu. Listy zkusím trošku zastřihnout. Manžel to ode mě pěkně schytal. Já samozřejmě vím, že mráz rostlinkám nesvědší. jemu jsem to říkala taky několikrát, ale bohužel si nedal říct. Vyzkouším Vaši radu a budu doufat, že orchidei... celý příspěvek >
Omrzlá Phalaenopsis, 22.2.2010
Potřebuju poradit se záchranou mé Orchidee. Asi před rokem se mi náhodou podařilo vpěstovat si vlastní Orchidei. Stalo se to tak, že na stonku, kde normálně mají být květy, mi najednou vyrostly listy i s kořenama. Ty jsem zasadila a krásně mi rostly.... celý příspěvek >
narcisy, tulipány, hyacinty, 15.3.2009
Dobrý den, teď na jaře jsem si koupila narcisy, tulipány, hyacinty v květináčích. Už odkvetly. Chtěla bych je přesadit do záhonu, ale až na podzim (dřív to asi nepůjde). Poraďte mi prosím, jak se mám o kytky starat.
Jedovaté rostliny?, 13.3.2009
Můžete mi prosím někdo poradit, jestli jsou tyto rostliny (jejich části) jedovaté? : kalina, vonokvětka cesmínolistá, buxus, cesmína, ptačí zob. Mám doma malé dítě a nechtěla bych něco podcenit. Děkuju
Zpevnění břehu, 12.12.2008
Potřebovala bych poradit, jaké rostliny bych měla vsadit na calkem prudký břeh potoka. Tímto břehem nám končí zahrada a při každé větší vodě (například tání sněhu na horách) nám to kus břehu odplaví.  Čím mám břeh zpevnit? Díky za radu. 
živý plot, 12.12.2008
Dobrý den, potřebovala bych poradit s výběrem rostlin na živý plot. Měla by to být spíše clona mezi domem a silnicí. Aby se nám nešpinila nová omítka. Potřebuji, aby vrostl co nejrchleji. Rozhodně nechci tůje. Spíš nějaké keře. Napadl mě zlatý... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika