|
Jakou popínavku vybrat?, 7.7.2011 Dobrý den,
prosím o pomoc při výběru popínavky. Rostlina by se měla pnout po prudkém svahu u potoka ve stínu až polostínu. Zemina je tvořena převážně navážkou z cihel, písku a hlíny. Potřebuju hlavně něco, co rychle roste a převálcuje plevel,... celý příspěvek > |
 |
Travin a děti, 24.5.2011 Za jak dlouho po použití travinu můžu postit dceru (2roky) na zahradu?
Nebo znáte nějaký lepší a levnější prostředek na hnojení trávníku a ničení plevele? |
 |
|
 |
Prosím o pomoc s určením rostlin, 8.4.2011 Mockrát Vám děkuji. Jdu sázet :-) |
 |
Prosím o pomoc s určením rostlin, 7.4.2011  Tto rostlinky jsem dostala, ale nevím, co to je a kam je mám vysadit. Proto Vás moc prosím o pomoc |
 |
Kdy vysadit Azalku ven?, 29.3.2011 Mos Vám děkuju :-) |
 |
Kdy vysadit Azalku ven?, 28.3.2011 Na cedulce je napsáno "Impeditum Album" |
 |
Borovice - kdy vysadit ven?, 24.3.2011 Dostala jsem Borovici. Myslím, že je z nějakého hobby marketu. Kdy ji můžu vysadit ven? |
 |
Kdy vysadit Azalku ven?, 24.3.2011 Dostala jsem Azalku. Myslím, že je z nějakého hobby marketu. Mám ji doma v chladnější místnost, ale přesto už mi začíná rozkvétat. Kdy ji můžu vysadit ven? |
 |
Přesazení lilií, 20.3.2011 U domu, který jsme před časem koupily, rostou na zahradě krásné lilie. Jsou ale na místě, které nám nevyhovuje. Potřebovala bych je proto přemístit. Kdy je nejvhodnější doba pro přesazení? |
 |
Zasilková zahranictví, 23.11.2010 Také se připojuji k negativnímu hodnocení. Čekala jsem na rostliny déle než 2 měsíce a nic nepřišlo. Nakonec jsem objednávku stornovala s zboží zakoupila jinde. A ještě jsem ušetřila. Navíc na storno nikdo nereagoval. |
 |
|
 |
Zasazení Nektarinky, 8.11.2010 Můžete mi prosím někdo poradit, jak daleko od plotu mám zasadit nektarinku? Tak aby mi ovoce nepadalo k sousedům přes plot. |
 |
Pěstování Nekterinek, 17.9.2010 Zajímalo by mě, jak se u nás daří Nektarinkám a jaké podmínky potřebují pro svůj růst. Také bych potřebovala poradit, jakou odrůdu vybrat. |
 |
Lilie z marketu, 17.9.2010 Máte moc krásné lilie. Ta růžová vypadá úplně stejně, jako ty moje. Vysadím je tedy ven.
Moc děkuju za radu :-) |
 |
Výběr drobného ovoce, 17.9.2010 Chtěla bych si koupit nějaké angrešty, rybízy a maliny. Vybrala jsem červený angreš odrůda Remarka a odrůda Pax - beztrnný, Bílý angrešt odrůda Invicta a Česká koruna, Červený rybíz Rubigo a odrůda Vitan, Žlutá malina Fallgold a odrůda Zlatá... celý příspěvek > |
 |
Lilie z marketu, 17.9.2010 K narozeninám jsem dostala krásné růžové Lilie v květináč (koupené v Kauflandu). Téměř ihned mi opadalay. Je na nich napsané, že jsou to pokojové květiny. Co s nimi mám teď dělat? Mám je dát do vlhkého sklepa? Nebo nemám věřit popisu z marketu a můžu... celý příspěvek > |
 |