Příspěvky uživatele - Zůza2

Jakou popínavku vybrat?, 7.7.2011
Dobrý den, prosím o pomoc při výběru popínavky. Rostlina by se měla pnout po prudkém svahu u potoka ve stínu až polostínu. Zemina je tvořena převážně navážkou z cihel, písku a hlíny. Potřebuju hlavně něco, co rychle roste a převálcuje plevel,... celý příspěvek >
Travin a děti, 24.5.2011
Za jak dlouho po použití travinu můžu postit dceru (2roky) na zahradu? Nebo znáte nějaký lepší a levnější prostředek na hnojení trávníku a ničení plevele?
Prosím o pomoc s určením rostlin, 8.4.2011
Mockrát Vám děkuji. Jdu sázet :-)
Prosím o pomoc s určením rostlin, 7.4.2011 Obsahuje fotku
Tto rostlinky jsem dostala, ale nevím, co to je a kam je mám vysadit. Proto Vás moc prosím o pomoc
Kdy vysadit Azalku ven?, 29.3.2011
Mos Vám děkuju :-)
Kdy vysadit Azalku ven?, 28.3.2011
Na cedulce je napsáno "Impeditum Album"
Borovice - kdy vysadit ven?, 24.3.2011
Dostala jsem Borovici. Myslím, že je z nějakého hobby marketu. Kdy ji můžu vysadit ven?
Kdy vysadit Azalku ven?, 24.3.2011
Dostala jsem Azalku. Myslím, že je z nějakého hobby marketu. Mám ji doma v chladnější místnost, ale přesto už mi začíná rozkvétat. Kdy ji můžu vysadit ven?
Přesazení lilií, 20.3.2011
U domu, který jsme před časem koupily, rostou na zahradě krásné lilie. Jsou ale na místě, které nám nevyhovuje. Potřebovala bych je proto přemístit. Kdy je nejvhodnější doba pro přesazení?
Zasilková zahranictví, 23.11.2010
Také se připojuji k negativnímu hodnocení. Čekala jsem na rostliny déle než 2 měsíce a nic nepřišlo. Nakonec jsem objednávku stornovala s zboží zakoupila jinde. A ještě jsem ušetřila. Navíc na storno nikdo nereagoval.
Zasazení Nektarinky, 8.11.2010
Můžete mi prosím někdo poradit, jak daleko od plotu mám zasadit nektarinku? Tak aby mi ovoce nepadalo k sousedům přes plot.
Pěstování Nekterinek, 17.9.2010
Zajímalo by mě, jak se u nás daří Nektarinkám a jaké podmínky potřebují pro svůj růst. Také bych potřebovala poradit, jakou odrůdu vybrat.
Lilie z marketu, 17.9.2010
Máte moc krásné lilie. Ta růžová vypadá úplně stejně, jako ty moje. Vysadím je tedy ven. Moc děkuju za radu :-)
Výběr drobného ovoce, 17.9.2010
Chtěla bych si koupit nějaké angrešty, rybízy a maliny. Vybrala jsem červený angreš odrůda Remarka a odrůda Pax - beztrnný, Bílý angrešt odrůda Invicta a Česká koruna, Červený rybíz Rubigo a odrůda Vitan, Žlutá malina Fallgold a odrůda Zlatá... celý příspěvek >
Lilie z marketu, 17.9.2010
K narozeninám jsem dostala krásné růžové Lilie v květináč (koupené v Kauflandu). Téměř ihned mi opadalay. Je na nich napsané, že jsou to pokojové květiny. Co s nimi mám teď dělat? Mám je dát do vlhkého sklepa? Nebo nemám věřit popisu z marketu a můžu... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika