|
Stříhání hlohyně šarlatové, 14.1.2024 Všem přeji hezký den. Můžete mi poradit kdy a jak hodně stříhat keře hlohyně šarlatové? Keře jsou staré 3-5 let a pořád nechtějí zhoustnout. Stříhám na jaře, pouze špičky výhonů. |
 |
Vysazování letošních řízků, 31.8.2017 Moc vám děkuji za rady.Snad nebude moc tuhá zima. |
 |
|
 |
Vysazování letošních řízků, 30.8.2017  Děkuji za odpověď, ale ještě by mne zajímalo zda ponechat ve sklepě, nebo nechat venku.Řízky jsou napíchané jednotlivě v květináčích, tudíž by jse neporušil kořenový bal při přpřesazování.I v tomto případě na stanoviště raději na jaro? |
 |
Vysazování letošních řízků, 29.8.2017 Dobrý den.Múžete mi někdo poradit, kdy vysazovat letošní řízky skalníkú a hlohyně šarlatové na stanoviště?Na podzim, nebo až na jaře?Moc děkuji za rady. |
 |
Řez hlohyně šarlatové, 17.7.2017 Dobrý den.Mám 10 sazenic hlohyně šarlatové, zasazených na podzim 2016.Výška sazenic cca 50 cm.Můžete mi někdo poradit jak a kdy ostříhat keříky, aby jsem podpořil růst a zhoustnutí keře?Anebo vůbec nestříhat?Moc děkuji za jakékoliv rady. |
 |
Konzervování, stabilizace květin, 24.1.2017 Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s konzervováním rostlin glycerinovým roztokem?Moc děkuji za všechny rady a zkušenosti. |
 |
Název rostliny, 22.9.2016 Moc děkuji.A skalníky rostou i volně v přírodě? |
 |
Název rostliny, 18.9.2016  Prosím!!!Neví někdo o jakou rostlinu se jedná?Není to nějaký druh skalníku?Rostlina rostla na kraji lesa.Najde se nějaký odborník, který to odhalí???Moc děkuji. |
 |
Zná někdo název rostliny?, 1.7.2016 Supééér.Moc děkuji.Chytří lidé ještě žijí!!!
|
 |
Zná někdo název rostliny?, 1.7.2016  Prosím, neví někdo o jakou rostlinu se jedná??? |
 |
|
 |
Co je to za rostlinu?, 10.9.2013 Díky!!!Je to ona. |
 |
Co je to za rostlinu?, 10.9.2013  To mám radost, že se chlapi zajímají o kytky, že v tom nejsem sám.A když už jste mi poradili, že se jedná o topolovku, tak mám ještě jednu otázku. o jakou petunku se jedná?Tu mi koupila manželka. :-) |
 |
Co je to za rostlinu?, 10.9.2013  Moc děkuji za informace.Foto celé rostliny nemám, ale rostlina není jako keř, ale má dlouhý stonek a na něm střídavě rostou květy.První foto malinko mate barvou.Květ je spíše do červena.Tohle foto je ale taky ne příliš v reálních barvách. |
 |
Co je to za rostlinu?, 10.9.2013  Prosím, poradí mi někdo o jakú rostlinu se jedná?Semínka jsou z Tunisu.Je to trvalka? |
 |
Popínavé rostliny do stínu, 9.12.2008 Děkuji, pane Stanislawe.V případe že bych se rozhodl i pro"opadavou variantu",můžete mi poradit vhodnou rostlinu pro dané prostředí s bujným růstem? |
 |