|
Růže New Dawn, 8.1.2010  Dívala jsem se na netu, překopíruji tu obrázky opor(jsou to oblouky) nevím jestli vám New Dawn bude vyhovovat, je mohutná, budete muset hodně zkracovat a tím bude méně kvést. |
 |
Africka fialka, 3.1.2010 Mi už ve vodě zhnily, hlavně ty koupené lístky, proto používám převařenou vodu a perlit. |
 |
|
 |
Růže New Dawn, 2.1.2010  Dávám tu fotku nahatého keře, je to část a jak tu píše p.Lída je popínavá. Ty výhony se po dosažení určité délky svalí dolů. Mám ji u vjezdu do garáže a proto ji uvazují. Podle netu může mít i 6m. Fotila jsem večer, mám perný týden,nejsem za světla... celý příspěvek > |
 |
Hryzec polní / vodní, 27.12.2009  My zatím vyhráváme, lépe řečeno vyhrává boxerka. Ovšem je to pyrrhovo vítěství, ty díry v trávníku a velmi blízko kořenů nových stromků vám nepřeji vidět. Snad to přežijí stromky a hryzci né (na jaře doslova podhrabala 2 rybízy-přežily, jsou už... celý příspěvek > |
 |
Čím ohraničit trávník od kůry nebo kamínků, 27.12.2009 Je to krásné a inspirativní. |
 |
Bananovnik, 27.12.2009 Podívejte se na: Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce. |
 |
Kytky v demižonu, 25.12.2009  Kaktusy máte nádherné. Ve VELKÉ ZAHRÁDKÁŘSKÉ ENCYKLOPEDII od Christophera Brickella je kapitola o osázovaní nádoby a doporučované rostliny: Acorus gramineus"Pusillus", Adiantum raddianum, Asparagus densiflorus"Sprengeri",... celý příspěvek > |
 |
Růže, 21.12.2009  další růže |
 |
Mečiky - nove odrudy, 19.12.2009 Krása. |
 |
Zázraky v zahradě, 18.12.2009 Je opravdu hezká, nebyla jsem si jistá jestli je to B.kolie. |
 |
|
 |
Citronovnik, 16.12.2009  Našla jsem Kumquat-příbuzný citroníku, vydrží až -5stup.C.
Ten co máte na mysli je asi Poncirus trifoliata vydrží až -25st.C, pochází z Koreje, má být hořký. |
 |
Citronovnik, 15.12.2009 Zkoušela jsem kdysi řízkovat do perlitu citroník, ujal se mi myslím jen jeden řízek. Ten jsem dala příbuzným, pokud vím časem zašel. Vyzkoušet to můžete. Roubování je jistější. |
 |
Pnoucí růže velkokvětá červená, 15.12.2009 No já vím že tu Sympathii mám, ale taky jsem počítala spíše z 2metry. Snad to plot vydrží, budu ji vyvazovat. |
 |
Pnoucí růže velkokvětá červená, 15.12.2009  Pro Micuko.
Tady jsou ty příspěvky. |
 |
Růže, 14.12.2009 No zkušenější, už jsem jich svou péči i dost pohřbila a proto už nehnojím. Můžu podat jen informaci pouze k New Dawn, tu mám totiž dlouho a ta je hodně dlouhá. Sympathii mám rok a má metr. Podle knihy kterou mám může mít až 4m.Takže těch 5m pokud je... celý příspěvek > |
 |