Příspěvky uživatele - Eva Kaš

Růže New Dawn, 8.1.2010 Obsahuje fotku
Dívala jsem se na netu, překopíruji tu obrázky opor(jsou to oblouky) nevím jestli vám New Dawn bude vyhovovat, je mohutná, budete muset hodně zkracovat a tím bude méně kvést.
Africka fialka, 3.1.2010
Mi už ve vodě zhnily, hlavně ty koupené lístky, proto používám převařenou vodu a perlit.
Růže New Dawn, 2.1.2010 Obsahuje fotku
Dávám tu fotku nahatého keře, je to část a jak tu píše p.Lída je popínavá. Ty výhony se po dosažení určité délky svalí dolů. Mám ji u vjezdu do garáže a proto ji uvazují. Podle netu může mít i 6m. Fotila jsem večer, mám perný týden,nejsem za světla... celý příspěvek >
Hryzec polní / vodní, 27.12.2009 Obsahuje fotku
My zatím vyhráváme, lépe řečeno vyhrává boxerka. Ovšem je to pyrrhovo vítěství, ty díry v trávníku a velmi blízko kořenů nových stromků vám nepřeji vidět. Snad to přežijí stromky a hryzci né (na jaře doslova podhrabala 2 rybízy-přežily, jsou už... celý příspěvek >
Čím ohraničit trávník od kůry nebo kamínků, 27.12.2009
Je to krásné a inspirativní.
Bananovnik, 27.12.2009
Podívejte se na: Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce.
Kytky v demižonu, 25.12.2009 Obsahuje fotku
Kaktusy máte nádherné. Ve VELKÉ ZAHRÁDKÁŘSKÉ ENCYKLOPEDII od Christophera Brickella je kapitola o osázovaní nádoby a doporučované rostliny: Acorus gramineus"Pusillus", Adiantum raddianum, Asparagus densiflorus"Sprengeri",... celý příspěvek >
Růže, 21.12.2009 Obsahuje fotku
další růže
Mečiky - nove odrudy, 19.12.2009
Krása.
Zázraky v zahradě, 18.12.2009
Je opravdu hezká, nebyla jsem si jistá jestli je to B.kolie.
Citronovnik, 16.12.2009 Obsahuje fotku
Našla jsem Kumquat-příbuzný citroníku, vydrží až -5stup.C. Ten co máte na mysli je asi Poncirus trifoliata vydrží až -25st.C, pochází z Koreje, má být hořký.
Citronovnik, 15.12.2009
Zkoušela jsem kdysi řízkovat do perlitu citroník, ujal se mi myslím jen jeden řízek. Ten jsem dala příbuzným, pokud vím časem zašel. Vyzkoušet to můžete. Roubování je jistější.
Pnoucí růže velkokvětá červená, 15.12.2009
No já vím že tu Sympathii mám, ale taky jsem počítala spíše z 2metry. Snad to plot vydrží, budu ji vyvazovat.
Pnoucí růže velkokvětá červená, 15.12.2009 Obsahuje fotku
Pro Micuko. Tady jsou ty příspěvky.
Růže, 14.12.2009
No zkušenější, už jsem jich svou péči i dost pohřbila a proto už nehnojím. Můžu podat jen informaci pouze k New Dawn, tu mám totiž dlouho a ta je hodně dlouhá. Sympathii mám rok a má metr. Podle knihy kterou mám může mít až 4m.Takže těch 5m pokud je... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika