|
Jakou zvolit sekačku?, 8.8.2010 Děkuji všem za rady a postřehy, snad nakonec vybereme tu správnou! :) Gabča |  | Jakou zvolit sekačku?, 6.8.2010 Zdravím všechny zahradníky. Chceme si pořídit první sekačku na plochu cca 1000m2, ale nevíme si moc rady. Nemáme zkušenosti a tak chceme dát na rady zkušených. Prosím vás tímto proto o nějaké rady a typy při koupi motorové benzínové sekačky s... celý příspěvek > |  |
|  | Lze si naroubovat doma ořešák?, 21.7.2010 Děkuji moc všem, co zareagovali. Po přečtení vašich rad jsem se tedy rozhodla pro koupi roubovaného, nevěděla jsem, že je to tak složité... S ovocnýma stromkama si člověk poradí, ale ořech je ořech... Takže děkuji, hold tam chudáka necháme růst dál... celý příspěvek > |  | Lze si naroubovat doma ořešák?, 21.7.2010 Děkuji za reakci, dám si tedy pozor :) |  | Lze si naroubovat doma ořešák?, 21.7.2010 Dobrý den.
Po přečtení příspěvků o ořešácích se chci zeptat, zda má smysl roubovat doma ořešák? objevili jsme totiž ve volné přírodě cca 2 m vysoký ořešáček, tak jsme uvažovali, že si ho vyryjeme a naroubujeme již starým, plodícím ořešákem. Lze to?... celý příspěvek > |  | Kdy zasadit smrk z kontejnerku po vánocích ven?, 22.2.2010 Děkuji za nápad:) Taky možnost :) Popřemýšlím a uvidím, ale moc děkuji!!! |  | Kukuřice - výsev, 13.10.2008 Můžu se zeptat, kdy tak zhruba vysazujete kukuřici? A stává se vám také, že klasy napadnou štipky? Letos jsem asi v 5ti klasech objevila "hnízdo" štipek, nevím, jestli je to normální nebo lze kukuřice nějak chránit? Děkuji, Gabča |  |
 |
|