|
Oleo-mac není na prd, 8.6.2010 Jaký výhružný leták? |  | Křovinořez Hecht 143, 3.6.2010 Stačí si vzít trychtýř. Tyhle testy nelze brát až tak vážně. |  |
|  | Pila Aram-Trade-Tools, 2.6.2010 Musíte hlavně vědět, jestli tam máte řetězku (to ozubené kolo, které posouvá řetěz) s roztečí 3/8" nebo 0,325". Nejjednodušší by asi bylo zajít do krámu a vyzkoušet to. Jestli ale půjdete k prodejci značkových pil, obrňte se trpělivostí,... celý příspěvek > |  | Jaké palubky na na zahradní domek, 2.6.2010 Poměrně zásadní otázka je, jestli budou ty palubky jen krýt stěnu z nějakého nevzhledného materiálu (např. OSB, heraklit atp.), nebo jestli budou jediný materiál oddělující vnitřek domku od okolí. V prvním případě by myslím vyhověly i obyčejné... celý příspěvek > |  | Křovinořez Al-Ko BC 4535 nebo Hecht 143, 25.5.2010 Mám ho teprve od loňského léta, předtím se stejně asi neprodával. Zatím mu nemám co vytknout. Startuje bez problémů, výkon má dobrý, jen jsem na něm vyměnil žací hlavu, protože se mi zdálo, že vibruje. Mám tam teď univerzální oranžovo-černou hlavu HQ... celý příspěvek > |  | Hlína z rybníka, 17.5.2010 My jsme toho bahna koupili s chalupu odhadem tak 50 m3, nechal si to tam vysypat bývalý majitel někdy před 30 lety s tím, že to roztahá po zahradě, k čemuž nikdy nedošlo. Ani během těch 30 letech s tím sukcesní plevele nedovedly hnout, po zarytí na... celý příspěvek > |  | Lišejník a řasa na stromech a keřích, 17.5.2010 No tak se rozšíří, a co má být? Takový nesmysl jako kácet stromy proto, že na nich roste lišejník, jsem ještě neslyšel. Máme ho ve dvou sadech na všech stromech (jabloně, hrušeň, švestky, třešně) a ničemu neškodí. Zrovna tak řasy, ty tam máme zelené... celý příspěvek > |  | Hlína z rybníka, 17.5.2010 Jednoznačně potvrzuju - nebrat ani zadarmo. |  | Miscanthus zebrinus - vymizelo pruhování, 17.5.2010 Loni ji měli v Baumaxu. Jestli ji mají i letos, to nevím. |  | Schody ve svahu, 16.5.2010 Já to budu fixovat tak, že do spodní strany trámů vyvrtám dvě kolmé díry, ne skrz, a do nich zasadím nějaké železné tyče "co dům dal", armovací železo, zbytky vodoinstalačních trubek atp. Pak trám zatluču do země. Ještě uvažuju, že bych 2... celý příspěvek > |  |
|  | Konev Fiskars, 10.5.2010 Mně totéž dělala laciná konev z Tesca, myslel jsem, že je chyba v nepřesně vylisovaných čtyřhranných dírách v kropáči - trčely do nich otřepy. Ten kropáč měl podobně votuněný tvar, takže asi je chyba spíš v něm. |  | Jetel v trávníku, 7.5.2010 Ne, v Bofixu je ještě MCPA. |  | Křovinořez Hecht 132 - údržba, 6.5.2010 Prostříkávat jakoukoliv kluznou část stroje WD40 s tím, že se tak namaže, rozhodně nedoporučuju. WD40 NENÍ MAZIVO a naopak zbytky maziva celkem spolehlivě vyplavuje ven. Lepší je použít penetrační olej, např. Sviting, CRC atd. |  | Sekačka Noell - náhrada svíčky, 22.4.2010 Champion N9YC, NGK BP6ES, Brisk L15YC, Bosch W7DC. Svíčky kupuju v obchodě s náhradními díly na auta, je to snazší než v servisech na zahradní techniku. |  | Čím nechat porůst plot?, 21.4.2010 Břečťan neopadá, ale roste pomaleji. Na tak dlouhém plotu by bylo potřeba prostřídat víc kultivarů, jinak to bude vypadat jak hřbitov. Koncem léta břečťan vyhledávají včely i vosy, trvá to asi 14 dní. |  |
 |
|