|
Mušky v nové hlíně pro pokojové rostliny, 4.11.2009 Ano. Souhlasím. Téměř v každé květině po pokoji mám žluté lepivé lístečky. Musím přiznat že jsou úplně obalené. Občas nějaká ulítne do prostoru, ale mé hbyté ruce ji dostanou. |  | Zvadlý kvetoucí vánoční kaktus, 4.11.2009 Dobrý den, prosím o radu. Mám vánoční kaktus. Od 2 lístků za 4 roky je z něho vcelku pěkný keřík. Každý rok mu narůstají nové a nové lístečky. Přez léto je silný a pěkný, ale jak má opoupata a kvete tak najednou střašně zeslábne. Letos je to tak, že... celý příspěvek > |  |
|  | Amarylis - už jen 1 list, 4.11.2009 Dobrý den, mám problém s tím, že mi Amarylis asi odumírá. Určitě špatné zacházení. Je to loňský dárek. Nádherně kvetl. Teď mi z něho zbyl jen jeden list. Bydlíme v paneláku okna na západ. Prosím poraďte jak ho vzkřísit. Děkuji moc. |  | zmijovec - malé výhonky, 15.7.2008  Dobrý den. Mám prosbu. Zmijovac mám druhým rokem. Zřejmě se mu u nás daří. Letos dorůstá užasných rozměrů. Zajímalo by mě co jsou ty malé výhonky, které mi vylezly teď během posledního měsíce. Viz foto. Děkuji. |  |
 |
|