Příspěvky uživatele - Honza22

Vodní gril, 17.8.2009
Já mám pro změnu tu levnější variantu. Co se týče připraveného jídla, tak budou asi oba produkty stejné. Markantní rozdíl je v kvalitě použitého materiálu. Zatím co jeden používá nerezový plech o tloušťce cca 1 mm, tak druhá varianta je vyrobena z... celý příspěvek >
Stiga 53S - naplnění koše, 19.6.2009
Zdravím, tuto sekačku používám k sekání druhou sezónu. Co se týče plnění koše, tak je sekání s tímto typem naprosto bez problémů i při sečení mokré trávy.  Narazil jsem však na jednu drobnost. Sekám převážně nižší trávu, tak bych uvítal vyšší... celý příspěvek >
Sekačky Stiga, 17.8.2008
Dobrý den, chtěl bych se zeptat majitelů sekačky Stiga 53 Turbo na rychlost pojezdu. U mé sekačky se maximální rychlost rovná rychlosti pomalejší chůze. Vzhledem k tomu, že sekám relativněě řídkou trávu, většinou 1x týdně, tak bych uvítal rychlost... celý příspěvek >
Rychlost pojezdu, 3.7.2008
Zdravím, mám sekačku Stiga Turbo 53 s motorem Honda. Zajímalo by mě, zda nejde jednorázově nějak zvýšit rychlost pojezdu. Při nastavení běžné rychlosti otáček pákou plynu a zapnutím pojezdu jede sekačka rychlostí pomalé chůze.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika