Příspěvky uživatele - jancaabob

Stříhání borůvek, 8.9.2008
Tak to ste mě moc neporadil.Poprosil bych odborníka Pana Vysloužila nebo chemika.
Stříhání borůvek, 7.9.2008
Dobrý den.Potřebuji poradit kdy a o kolik mám zastříhnout borůvku?.Na jaře jsem zasadil 4 keříky Kanadských borůvek, květy jsem odrbal a dnešním dnem mají nejdelši výhony 130cm a sílu 1cm.O kolik mám tyto výhony zkrátit a kolik jich má být na jednom... celý příspěvek >
Na listech borůvky se objevili, 7.7.2008
Dobrý Den.Na listech kanadské borůvky se mi objevili z druhé strany nácí žlutí broučci nobo neco takového.Je to na každém listu.Jsou to mšice nebo co by to mohlo být?A čím to zničit?.Děkuji.
Kvas z třešní, 1.7.2008
Med do kvasu je prý pěkná blbost, ničemu nepomůže.
borůvka, 17.6.2008
Díky.Diskusi o borůvkách už mám přečtenou.Tak že stříhat až na jaře.Neukázal by jste svoje keříky?
jaký křovinořez, 17.6.2008
Jedině STIHL FS 100 trojnůž.Super mašinka za 14000kč.
borůvka, 17.6.2008 Obsahuje fotku
Dobrý Den.Mám Kanadskou borůvku a nevím jestli mám nové výhonky u země nechat nebo je odstříhnout?.Od kořene jdou tři nebo čtyři větvičky 80cm dlouhé mám je nechat jako hlavní a jenom prostřihávat a zakracovat nové?.To starší dřevo mám přichytlé ke... celý příspěvek >
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 13.6.2008
Souhlasím, mám stejný názor.Já mám Stihl FS100 trojnůž.Metrová tráva není problém.Super mašinka.
Kvas z třešní, 13.6.2008
Žadný cukr ani vodu?
Kvas z třešní, 12.6.2008
Co všechno mám přidat do kvasu z třešní?.Budu jí dělat poprvé.Díky za radu.
Co je to na hrušni?, 12.6.2008
Díky za radu.A mám to zkusit zlikvidovat hned, nevadí to plodům?
Co je to na hrušni?, 12.6.2008 Obsahuje fotku
A nejsou to mšice?
Co je to na hrušni?, 12.6.2008 Obsahuje fotku
A můžu to ted zlikvidovat?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika