|
Stříhání borůvek, 8.9.2008 Tak to ste mě moc neporadil.Poprosil bych odborníka Pana Vysloužila nebo chemika. |
 |
Stříhání borůvek, 7.9.2008 Dobrý den.Potřebuji poradit kdy a o kolik mám zastříhnout borůvku?.Na jaře jsem zasadil 4 keříky Kanadských borůvek, květy jsem odrbal a dnešním dnem mají nejdelši výhony 130cm a sílu 1cm.O kolik mám tyto výhony zkrátit a kolik jich má být na jednom... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Na listech borůvky se objevili, 7.7.2008 Dobrý Den.Na listech kanadské borůvky se mi objevili z druhé strany nácí žlutí broučci nobo neco takového.Je to na každém listu.Jsou to mšice nebo co by to mohlo být?A čím to zničit?.Děkuji. |
 |
Kvas z třešní, 1.7.2008 Med do kvasu je prý pěkná blbost, ničemu nepomůže. |
 |
borůvka, 17.6.2008 Díky.Diskusi o borůvkách už mám přečtenou.Tak že stříhat až na jaře.Neukázal by jste svoje keříky? |
 |
jaký křovinořez, 17.6.2008 Jedině STIHL FS 100 trojnůž.Super mašinka za 14000kč. |
 |
borůvka, 17.6.2008  Dobrý Den.Mám Kanadskou borůvku a nevím jestli mám nové výhonky u země nechat nebo je odstříhnout?.Od kořene jdou tři nebo čtyři větvičky 80cm dlouhé mám je nechat jako hlavní a jenom prostřihávat a zakracovat nové?.To starší dřevo mám přichytlé ke... celý příspěvek > |
 |
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 13.6.2008 Souhlasím, mám stejný názor.Já mám Stihl FS100 trojnůž.Metrová tráva není problém.Super mašinka. |
 |
Kvas z třešní, 13.6.2008 Žadný cukr ani vodu? |
 |
Kvas z třešní, 12.6.2008 Co všechno mám přidat do kvasu z třešní?.Budu jí dělat poprvé.Díky za radu. |
 |
|
 |
Co je to na hrušni?, 12.6.2008 Díky za radu.A mám to zkusit zlikvidovat hned, nevadí to plodům? |
 |
Co je to na hrušni?, 12.6.2008  A nejsou to mšice? |
 |
Co je to na hrušni?, 12.6.2008  A můžu to ted zlikvidovat? |
 |