Příspěvky uživatele - dama123

Kdy stříhat vrbu jívu?, 27.5.2009
kdy mám ostříhat vrbu jívu? (smuteční vrbu)
Je to okrasná tráva?, 27.5.2009
Díky, dneska mi přišla poštou.  Kupovala jsem ji na aukru, a jelikož nejsem znalec, potřebovala jsem se ujistit, že mi neposlali jinou rostlinku. Hned zítra putuje do zahrádky 
Je to okrasná tráva?, 27.5.2009 Obsahuje fotku
je tato tráva okrasná? a jak se jmenuje?? děkuji...
Rostliny kolem potoka, 18.5.2009 Obsahuje fotku
posílám foto..., líbily by se mi kytičky tam jak jsou napíchaný ty vrby... tak místo tý trávy, naproti máme sezení, tak aby se bylo na co koukat.  Ale sluníčko tam je jenom ráno. Fotka je focená loni brzy na jaře. (navíc tam hrozí sesun hlíny... celý příspěvek >
Co je to za trávu?, 18.5.2009
vyfotím blíže a ukážu...
Co je to za trávu?, 18.5.2009
vlhká půda tam je, ale sluníčko skoro vůbec... mám je radši přesadit??díky...
Rostliny kolem potoka, 18.5.2009
Jáké rostliny vysadit kolem potoka, nad ním jsou listnaté stromy.Sluníčko je tam jen ráno, půda je tam těžká, děkuji za odpověd...
Co je to za rostlinku?, 17.5.2009 Obsahuje fotku
Prosím o radu... koupila jsem si tyto 3  rostlinky, s tím, že může prý být u potoka. Moc se mi to nezdá. Prosím o radu... kam je zasadit a jak se o ně starat. Děkuji...
Co je to za trávu?, 17.5.2009 Obsahuje fotku
Prosím o radu... koupila jsem si tuto trávu, s tím, že může prý být u potoka. Moc se mi to nezdá. Prosím o radu... kam s ní a jak se o ni starat. Děkuji...
Zamiokulkas - co dělám špatně?, 27.9.2008 Obsahuje fotku
dobrý den, dostala jsem tuto kytičku ale u mě se jí nedaří. Nejdříve jsem ji zalévala moc... tím to začalo, potom jsem ubrala. Jelikož jsem se na internetu dočetla, že nechce moc vody a má radši tmavší místo, přendala jsem ji do chodby, ale... celý příspěvek >
nepřelévám?, 27.9.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím poraďte mi, co dělám špatně??
Ibišek, Waigela - okrasný keř, 10.6.2008
tak už mi jeden zelená :-))
Růže z Jericha, 22.5.2008 Obsahuje fotku
já znám pod tímto názvem rostlinu viz detail 1, dočítám se, že viz detail 2 je také růže z jericha, prosím o vysvětlení
Jaká popínavka do nádoby?, 22.5.2008 Obsahuje fotku
myslela jsem, že růže z jericha je tato rostlina...
Ibišek, Waigela - okrasný keř , 22.5.2008 Obsahuje fotku
Koupila jsem si je v Tescu, v návodu je sazenice nakreslená že se má namočit. Není tam jak dlouho. Měla jsem to ve vodě týden. Bohužel. Asi za měsíc jsem se dozvěděla, že sazenice měla být namočená asi tak hodinu před zasazením. Co mám ted... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika