Příspěvky uživatele - exot007

Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2008
Podobný problém jsem řešil ve foru. Co se mě týče nebál bych se toho nicméně jak píše výrobce přijdete o záruku.
Snižování omezovacích zubů, 18.9.2008
Tak to velký pozor na možnost přetržení řetězu!!! A to nemluvím o možnosti ulomení zubů.
Olej Stihl, 10.9.2008
4 mix http://www.stihl.cz/navi/index.php?m=856
Stihl 041AV, 24.8.2008
Tak jsem sehnal katalog náhradních dílů na tuto pilu (Díky ochotě zastoupení fy Stihl) jestli někomu pomuže mohu mu ho poslat naskenovaný nicméně rád bych sehnal i návod. J.K. PS: strvačník se dá stáhnout díky třem děrám pomocí ktrých je našroubovám... celý příspěvek >
Jak se řežou silné, težké větve?, 14.8.2008
S tím nelze než souhlasit ;)
Nejen teoreticky ale i prakticky    ;)  celkem dost stromů(a větví) jsem takto pořezal je to v postatě jednoduchá fyzika.(čím menší páka tím menší síla)
Ze spoda vyříznout klím cca 1/4 až 1/3 pruměru cca 30-45° a pak řezat ze zhora 2-5 cm směrem od kmenu a je lepší řezat o kousek dál 50-100 cm a pak začistit.Je lepší řezat větve po více kusech.Mrkěte se se do ruzných manuálů jak se kácí stromy... celý příspěvek >
Stihl 041AV, 14.8.2008
Mám problém s touto pilou (kterou jsem dostal)a sháním kryr řetězky s brzdou a pokud možno i manuál nebo alespoň co nejvíce informací o této pile budu vděčný za každou informaci. předem děkuji J. K.
OM 981, 11.8.2008
O profi pilu se jedná jenom v reklamních materiálech bédy trávníčka. Profi pily této kategorie rozhodně nejsou celoplastové!!! Myslím tím konstrukci skříně motoru.
výběr křovinořezu? HQ 235 HQ 333 MS 340, 2.8.2008
No bohužel to bylo v místech kam se se sekačkou nedostanu (jinak bych ji použil) takže ruční práce samozřejmě že sekačku mám a používám ji ale někam se prostě nedostanu.
výběr křovinořezu? HQ 235 HQ 333 MS 340, 1.8.2008
Tak jsem nakonec pořídil HQ 333 a super práce nakonec jsem zjistil že kotouč není moc praktický a vše beru trojzubcem (do 3 cm) a zbytek pilou užasné je jak malou spotřebu má. Má za sebou vysekávání cca 700 metrů šíleně zarostlého uvozu a ... celý příspěvek >
Vypalování trávy, 29.6.2008
Asi takto letos na jaře jsem získal naprosto neudržovaný pozemek jehož část jsem čistil ať už vyhrabáváním vysekáváním jak stařiny tak i náletů. A druhou část jsem vypálil, za prvé na místě kde jsem vypaloval odstanil jsem ze značné části nálety a... celý příspěvek >
jaký křovinořez, 17.6.2008
Před nedávnem jsem si pořídil na hobbytech.cz  křoviňák HQ 333R a mohu říct že jsem si asi nevybral špatně váha celkem slušný výkon 1.6 kW  (strunová hlava a zrojzubý kotouč v ceně to vše za cca 13 300) se strunou všechno menší kolem... celý příspěvek >
výběr křovinořezu? HQ 235 HQ 333 MS 340, 10.6.2008
Tak právě koukám do katalogu husqvarny a ani u výše uvedených typu nemají jako povolené příslušenství pilový kotouč. a při tom u slabších modelů je je to nějaké divné. A v návodu  na obsluhu je zase uvedeno že pilový kotouč je možno použít to... celý příspěvek >
výběr křovinořezu? HQ 235 HQ 333 MS 340, 10.6.2008
Aha tak na to jsem nikde nenarazil že se na MS 340 nedá požít pilový kotouč předpokládal jsem u stroje tohoto výkonu ho bude lze použít  (nepoužíváte ho někdo s tímto stojem?) Jinak mi tyto stroje přijdou celkem srovnatelné samozřejmě že spusty... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika