|
Co je to za keř s bílými přírůstky?, 15.6.2008 mám miniaturní zahrádku, ale mám strašně ráda kytky a chci čumět do zelenýho a ne na okolní domy. Jo a taky syn si chce někde kopat s balonem. Věřte mi, že stromy na kmínku jsou pro mě ideálním řešením. V kombinaci se zídkami a chodníkem ze starýxh... celý příspěvek > |  | Inspirace k minijezírku, 12.5.2008 Před týdnem jsme si také jedno minijezírko z oválného lavoru tvořili a kolem okrajů jsem naskládala placaté hnědé kameny na které jsem narazila v lese. Původně jsem měla v plánu zakoupit dlažbu z přírodního kamene a nějak to kolem jezírka naskládat,... celý příspěvek > |  |
|  | Ačončka, 19.4.2008 Dobrý den, a to si představte, že moje známá těch patnáct kilo rozkrájí, vyloupne semínka... nacpe do toho kulatou chilli papričku a zavaří. Někdy to taky plní mletým masem jako papriky a je to výborný. Já bych se na to ale mohla... ačokču používám... celý příspěvek > |  | Kolik surfinií do truhlíku?, 4.4.2008 Už jsem slyšela o tom, že Krystalon je nejlepší, jen jsem nevěděla, kdy s ním začít. Všechno jsem zaštípala, až mi těch kytiček bylo líto...:o((Děkuji Vám za vše a přeji prásný víkend. |  | Kolik surfinií do truhlíku?, 2.4.2008 Děkuji Vám moc. Všechno se pokusím dodržet a jsem zvědavá, jak dopadnu. To o zaštipování jsem vůbec nevěděla. Včera mi do sazeniček spadl syn a ten mi je tedy zaštípal pořádně...:o)))) Kdybych to bývala věděla, ani bych se na něj nezlobila...:o))).... celý příspěvek > |  | Loni na podzim vysazený trávník - a co teď, 31.3.2008 Dobrý den, loni jsme vysadili nový trávník, přes léto a na podzim jsme hnojili a sekali, byl nádherný a hustý. Teď po zimě to však už tak úžasné není. Trávník je dost řídký na spoustě míst úplně žlutý a řekla bych dost promáčený. Ani na něj nešlapu,... celý příspěvek > |  | Kdy sázet jiřiny?, 31.3.2008 Děkuji moc |  | Kdy sázet jiřiny?, 30.3.2008 Poradí mi prosím někdo, kdy mohu zasadit jiřiny do záhonu? Děkuji Jana |  | durman, 30.3.2008 Dobrý den, už třetím rokem pěstuji durman, ale letos se mi nejak nezdá. Listy, které zatím vyrašily se ohýbají a rulují dospodu... celý durman vypadá, jako když ho nezalejete. Má velkou nádobu, na podzim byl přesazený, zatím jsem ho ale nehnojila,... celý příspěvek > |  | Kolik surfinií do truhlíku?, 30.3.2008 Dobrý den, letos poprvé bych si ráda osázela truhlíky, ale protože nemám zkušenosti, potřebovala bych vědět, kolik surfinií mám zasadit do 80cm dlouhého truhlíku. A ještě bych měla jeden dotaz, mohu je dát na okna, kam svítí sluníčko dopoledne a... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|