|
TK, TZ, MT, Holder, 24.1.2009 Dobrý večer, jasně že sleduji tyto stránky.U nového vozíku jsem postupoval stejně jako u starého vozíku jehož foto je umístěno na této diskuzi ze dne 28.1.2008.Je to jednoduché, mi totiž nemáme soustruh či frézu jen základní nářadí, ale funguje... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 9.1.2009 motor je dvoutaktní dislový jednoválec 1D 90 TA pravděpodobně |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 8.1.2009 Ještě k vypínání přední nápravy-každá TZ4K14 vypínání na předku neměla tu co máme mi zrovna né a je to opravdu škoda, protože takový stacionární pohon se změnou rychlostí na hřídeli a hlavně směru otáčení je perfektní.Dalším problémem je žhavení na... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 14.8.2008 Dobrý den, kolik kg na nich unesete?šli by s nimi přenášet třeba balíky slámy?na co jste je používal?J.J. |  | TK, TZ, MT, Holder, 7.4.2008 Pane Ptáčku, velice pěkný stroj.Zaujala mě i čelní lžíce a bouda.Ani bych neřekl, že jde o TK10 vypadá úplně jinak a to pěkně.Naviják je také zajímavě vyřešen, škoda že nemám odepínatelný přední diferenciál, jinak bych si něco podobného určitě zkusil... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 31.3.2008 Kolik stojí žhavící svíčka? Vložka se dá objednat také v Prostějově? |  | TK, TZ, MT, Holder, 28.2.2008 V agrozetu např. v Českých Budějovicích jsem videl spoustu náhradních dílů do motoru tékáčka (píst, válec, klikovka, atd). |  | TK, TZ, MT, Holder, 28.2.2008 Přátelé, nějak na toto fórum zapomínáte? Zkuste prosím poslat nějaké úpravy, už jsem o to prosil, napište jaká úprava, co a z čeho je použito, foto. Já a určitě i mnoho čtenářů to ocení a možná i využijí. Moc děkuji a neházejte toto téma na druhou... celý příspěvek > |  | TZ-4K-14, 6.2.2008  Pan Franc mě požádal o umístění obrázků.Plním. |  | TK, TZ, MT, Holder, 6.2.2008  Pan Franc mě poprosil o umístění fotek.Plním. |  |
|  | TZ-4K-14 vypínání předního diferenciálu, 4.2.2008 Má emailová adresa je jamo12@seznam.cz Budu moc rád když napíšete bližší informace a fotky.Děkuji J.J. |  | TK, TZ, MT, Holder, 4.2.2008 Zkuste to na netu v inzerátech, tam bude více kusů na výběr, ale třeba se někdo ozve i tady. Jinak tam prodává ten pán ze slovenska tu maďarskou verzi, cena je 60000, ale bez motoru. J.J. |  | TK, TZ, MT, Holder sazeč brambor, 3.2.2008 Sazeč je opravdu povedený a velmi pěkně zpracovaný. Stíháte brambory dávat do trubky? Nestává se vám že se shrnou brambory k jedné straně brázdy? Proč zakládáte nové téma klidně a byl bych rád jste toto mohl napsat do téma TK, TZ, MT, HOLDR. Tak... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder vypínání předního diferenciálu, 3.2.2008 Ptal jsem se i na fóru T4K14 vs TZ4K14 jak složité je toto vypínání dodělat u TZ4K14 u kterého není. Na kolik potom tato úprava přijde? Můžete napsat své zkušenosti s touto úpravou? Bude pak možné měnit směr otáčení vývodového hřídele? Potřeboval... celý příspěvek > |  | TZ-4K-14 vypínání předního diferencilu, 3.2.2008 Chtel bych se zeptat jak složité je toto vypínání předního diferenciálu u TZ4K14 dodělat. Jaký díl je popřípadě nutno dokoupit a na kolik tato úprava vyjde? Jestli mohu poprosit o vaše zkušenosti s úpravou. Je pak možné měnit směr otáčení vývodového... celý příspěvek > |  |
 |
|