Příspěvky uživatele - Ferda Mravenec

Světlušky 2016, 25.6.2016
Štěstí přeje připraveným...štěstí přeje lenochům a nemakačenkům. Letos jsem neposekal dva metry široký a padesát metrů dlouhý pás trávy za plotem, tak tam vyrostla metr a půl vysoká trávolebeda, do které se stáhli zřejmě broučci ze širokadaleka, je... celý příspěvek >
Světlušky 2016, 24.6.2016
A hlavne musite bydlet nekde, kde jsou.
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 23.6.2016
Jestli stačí "kupte nektarinku a saďte" - nevíte-li nic víc o pěstování, pak to nestačí...připomeňme si časovou osu, o které se bavíme, třeba u řezu. Je červen 2016, nákup bude říjen-listopad 2016 nebo snad lépe březen 2017, v té době bude i první... celý příspěvek >
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 21.6.2016
pro začátek by Vám doporučil broskvoň,nektarinky jsou na pěstování náročnější...co je to za blábol, jak náročnější? Jak prospěje pěstování broskve k tomu abych získal zkušenosti k pěstování nektarinky? Jiří FM, to jsem zvědav, jak tuto radu... celý příspěvek >
Zahrada ve svahu 40°, 19.6.2016
vysadili v břehu, aby byl co nejméně náročný na údržbu....nejméně náročné by bylo, kdybyste to tam nechal bujet. . Proč to vůbec sekáte když se vám do toho nechce a stejně pro tu část nemáte žádné využití?
Jak docílit aby Juniperus virginiana Skyrocket rostl do šířky, 13.6.2016
Boha... mi cele toto vlakno pripada jak u hlupych na dvorku. Kdyz vite, ze je stromek uzky, tak proc jich tam nedupnete vic a husteji? Proc hledate rady jak to udelat aby stromek rostl husteji, pri padne hledate jine stromky?
Prosychání thují, 13.6.2016
Horka sul... nejak to nechapu, strom mel vseho dost krome vody. A toz mi reknete k cemu je dobra horka sul. Neuskodi ale ze by pomohla?
Reva v suché zemi, 12.6.2016
Na Krete nebo Santorini neprsi pul roku a reva behem te doby vykvete dozraje a vypada svezi i v tom tamejsim suchoparu. Ovsem je mozne, ze odrudy pestovane u nas by to nedokazaly.
Popínavé růže na oblouku, 9.6.2016
Tak nějak, základem byl ohnutý lískový prut. To popnul ten přísavník a pak i ta růže, a teď už to asi drží tak nějak samo.
Sekačka na dosekání v okrasné zahradě, 9.6.2016 Obsahuje fotku
Mi se osvědčil nástroj dle obrázku. Do pravé ruky vemu kosák, na levou natáhnu rukavici...
Popínavé růže na oblouku, 9.6.2016 Obsahuje fotku
Hádanka: Z čeho je oblouk, po kterém se pnou kytky na přiloženém obrázku?
Habr a jabloně, 9.6.2016
Co myslíte, kdo sem píše? Je to plno vědců, kteří pěstují jabloně a habry 3 metry od sebe a sledují georadarem jak jim rostou kořeny? No ale jestli tu ti vědci jsou, tak by jistě potřebovali vědět, jak velké budou ty habry a jak velké ty jabloně.... celý příspěvek >
Terenní úpravy, 8.6.2016
nechci zbytečně navíc platit za práci...před časem jsem řešil něco podobného na přibližně stejné ploše. Specializované firmy teda fakt nevěděli co by za to chtěli, ale nakonec jsem se domluvil s člověkem se sousedství, co má políčko a starý traktor,... celý příspěvek >
A tráva roste a roste, 8.6.2016
No ono zaleží i na tom kdo ten křoviňák drží v ruce a hlavně jaký je to křoviňák. Pokud budete sekat vzroztlou trávu na 700 m2 nějakým prdítkem za 5000, tak budete rád když ráno začnete a večer budete hotový. A hotový z toho budete i vy. Něco... celý příspěvek >
Kolik soli se muze dat do jezirka bez vedlejsich efektu, 4.6.2016
No souvislost s Černým mořem je taková, že to je jedno z nejméně slaných moří, je to kolem 2% a ten nějaký balamuťa se dočetl, že 3% jsou ještě pro ryby OK. No není to...?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika