|
Hlohyně šarlatová - rychlost růstu?, 4.5.2011 Dobrý den,
my máme vysázeno druhým rokem a starší výhony (ne delší jak 50 cm) jsou holé a rostliny obrážení teď zjara odspodu znovu. Navíc taky nové výhony chutnají srnám a bude to asi běh na hodně dlouhou trať. Čím mohu přihnojit?Díky. |
 |
Hortenzie, 29.1.2010 Já jsem zase vysadila hortenzie na podzim ven a potřebuji poradit, co s nimi brzy z jara. Zakrývají se před jarními mrazíky? Děkuji za odpověď. |
 |
|
 |
Strom s červenými plody, 8.10.2009 No, normálně kmen to má, royte to na zahradě ve školce. A pořádný kmen, tak 1,5 m. Tak díky. |
 |
Strom s červenými plody, 8.10.2009  Dobrý den, dnes jsem viděla tento strom podobný javoru s červenými plody podobným rybízu. Listy pomalu taky červenají. Nevíte co by to mohlo být? Na internetu nikde nemohu najít.
Děkuji. |
 |
Česnek medvědí - Allium ursinum, 27.4.2009 Dobrý den, moje tata mi říkala, že když kvete, tak už se nemá jíst, že je jedovatý. Co je na tom pravdy? Děkuji. |
 |
Vyrovnání svahu, 25.3.2009 Dobrý den, prosím potřebuji poradit s vyrovnáním dost prudkého svahu pod domem. Jedná se asi o 7-10 m a převýšení je 2-3 m (odhad). Z finančních důvodů potřebuji použít co nejlevnější metodu. Věděl by někdo? Napadlo mě využít staré pneumatiky a... celý příspěvek > |
 |
Meduňka, 22.8.2008 Díky za nápad s tím vínem, už jsem byla zoufalá, co s takovým množstvím budu dělat. Doma budou tiše zááávidět. Tak to jsem zvědavá. Mějte se... |
 |
Ptačí zob - zastřihnutí a vysazení nového, 14.8.2008 Já to dělám už 3 roky. Měli jsme pár rostlin a těď už mám asi 15 m dlouhý. ten nejstarší, čtyřletý, dosahuje už víc jak metr a půl do výšky. Nejlépe se mi ujal vždy vysazený na podzim. Zapíchnutý dřevnatý stonek přímo bez stimulátoru do místa,... celý příspěvek > |
 |
Přísavník, 25.7.2008 Já jsem loni na jaře koupila 1 rostlinu v Bauhausu za 150,- a na podzim jsem střihla 2 konečky a se stimulátorem dala do květináčů. Vypadalo to že zahynuly, protože byly v chladu v předsíni, kde netopíme, ale s prvním sluníčkem se zazelenaly. Na... celý příspěvek > |
 |
neznámá exotická rostlina - Delonix, 21.7.2008 Dobrý den, nevím teda jestli pokvete, někde psali že snad jako desetiletá, ale jen SNAD. :-))) Mám 2 rostlinky od jara a rostou jako blázen. Teď na léto jsem je dala ven a daří se jim výborně. Co se týče napilování, tak to jsem nezkoušela. Posílám... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Přísavník pětiprstý a Wistéria, 15.5.2008 Taky mám z Aukra Delonix a daří se mu dobře. Zatím.
Ten přísavní jsem koupila v Bauhausu (150,-Kč/ks) a v pohodě jsem ho namnožila na podzim řízky namočenými do stimulátoru. Na jaře se probral a už ho mám na zahradě. Wistérii zkouším taky z toho... celý příspěvek > |
 |
Baobab, 26.3.2008  Dobrý den, začala jsem pěstovat Baobab. Má asi 3 týdny. Ráda bych se zaptala, jak roste. Tedy jaké mám šance o kolik vyroste do podzimu a jestli ho mám přesadit už teď do něčeho většího. Máte někdo už větší stromek? Ráda bych vidělaq jak to v bytě... celý příspěvek > |
 |
neznámá exotická rostlina - Delonix, 19.3.2008  Ještě obrázek... |
 |