|
Mykorýza, 6.2.2011 Chcela by som sa spytat, ci mate niekto skusenosti s aplikovanim mykoryzy ako hnojiva na ovocne stromy a kriky. Laka ma to, ale ma to skutocne taky ucinok, ako uvadza vyrobca? Pripadne, ci to stromom nakoniec neuskodi. Videla som ako vyrobcu cesky... celý příspěvek > |  | neznámy kríček, 4.11.2008 Vlani v auguste som si zo sluzobnej cesty do Barcelony priniesla odrezok neznameho kricku. Vtedy, koncom augusta, krasne kvitol fialovo-ruzovymi kvetmi. Tvar bol nizky, cca 80cm, gulovity, ale mozno bol tak zastrihnuty. Moj mlady je zatial... celý příspěvek > |  |
|  | Rozdíl mezi kdoulí a kdoulovcem, 9.4.2008 Dakujem za povzbudenie. Na ako starom dreve kvitne, priblizne? Moj 3-rocny krik je este mlady? Vopred dakujem. |  | Rozdíl mezi kdoulí a kdoulovcem, 9.4.2008 Chcem sa spytat, ci je mozne, aby mi dulovec japonsky nekvitol. Mam ho treti rok a stale nic. Hned vyrasia listy. Je zo zasielkoveho obchodu, tak teraz neviem, ci s nim nieco nie je v poriadku, alebo mi poslali nieco ine. Velmi som sa tesila na tie... celý příspěvek > |  | Aconcka, 25.1.2008 Chcem sa spytat, ci sa daju na Slovensku kupit semena acokci? Mate niekto skusenost, kde by sa dali zohnat? Dakujem. |  | Zaštipování borovice, 5.11.2007 Iba pre istotu. Do dvoch tretím čoho? Výšky borovice alebo výhonku? Može sa výhonok zaštipnúť nie celý? |  | Zaštipování borovice, 5.11.2007 Chcem sa spýtať, kedy treba začať so zaštipavním. Až keď borovica vyrastie do potrebnej výšky, alebo hneď od malička? |  |
 |
|