|
Neznámá květina, 2.5.2007  Ahojky. Pred domem nam roste divoce sama od sebe tato kvetina. Chtela sem se zeptat, co je to? jestli a jak je ji mozno namnozit do meho zahonu ci truhliku? Mockrat dekuji do predu za radu. |
 |
Anglické muškáty, 16.4.2007 Dobry den, inspirovala jste me popisem nadhernych 6cm kvetu odrudy anglickeho muskatu. Chtela jsem Vas poprosit o latinsky nazev teto rostliny, pokud ho znate. Bydlim v anglii a tak nevim pod jakym jmenem jej tady mam hledat. Dekuji Vena |
 |
|
 |
Macešky, 16.4.2007 Dobry den, chtela jsem Vas poprosit o radu. Koupila jsem si sazenicky macesek. Pravdepodobne bych je mela presadit do kvetinacu...??? Jakou hlinu mam pouzit? Co temto kvetinam prospiva a co naopak neprospiva? Chtela bych se o ne jak se patri postarat... celý příspěvek > |
 |
Nazev rostlinky a choroby?, 11.4.2007  Ahoj. Dostali sme pred necelymi 2 lety tuto rostlinku. Bohuzel od zacatku mela po kure nazelenavele fleky. Po dve leta byla zalistnena. Tento rok vsak vykvetly listy pouze z jedne vetve a ostnani jsou uplne suche. Je mozne tuhle rostlinu jeste... celý příspěvek > |
 |
nazev rostlinky, 10.4.2007  dobry den. budu rada kdyz mi poradite, jak se jmenuje tahle rostlina a jak se o ni starat. dekuji dekuji |
 |