|
Motorová pila Oleo-mac, 27.9.2008 Oleo -mac nepoužívam, ale zaujíma ma akým spôsobom vedia dostať články do tlače. Aj keď sa nejedná o reklamu, je to stále PR článok. Napísané je to veľmi dôverihodne, pôsobivosť na masy je teda spoľahlivá.
Ešte ma zaujíma, odkedy je táto značka... celý příspěvek > |
 |
fiskars neboli jak je to už u tématu Není sekera jako sekera, 25.9.2008 Poznám aj dva prípady, kedy sa na fiskarske pri používaní zlomila rukoväť. Ten jeden prípad sa stal v Lábe, reklamáciu evidujú v predajni v Stupave. V tomto prípade to bol vraj priamy náraz rukoväťou na poleno (borec sa netrafil).
Druhý prípad je z... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Publikácie o motorových pílach, 22.9.2008 No, niečo o pílení a pílach viem, ale potrebujem pre serióznu štúdiu aj názory a pripomienky ľudí, ktorí k tomu majú čo povedať. Ono taká publikácia kde sa na fotografie použije špičkové zariadenie JOBO ImageScan 8000 a digitálny čip IMACON Ixpres v... celý příspěvek > |
 |
Publikácie o motorových pílach, 22.9.2008 Upresním svoju otázku: Zaujímajú ma informácie z bývalého Československa, neskôr z Čiech a Slovenska. Používané typy motorových píl, dovoz a problémy s tým spojené. U nás boli vývoj, vplyvy, možnosti a ponuka úplne rozdielne ako v zahraničí. Teraz... celý příspěvek > |
 |
Publikácie o motorových pílach, 22.9.2008 Pracujem na štúdii (publikácii) ktorá je zameraná na (výtvarnú) prácu s motorovou pílou. K tomuto účelu potrebujem štatistické údaje, fotografie, doporučenie na literatúru, internetové zdroje, kontakty na ľudí z oboru, zberateľov motorových píl,... celý příspěvek > |
 |
Lišta na stromovú chirurgiu, 13.4.2007  No, pri cene pri cene nad 4 000,- Sk (lišta, hnacie koleso, reťaz) sa jedná skôr o profesionálne náradie aké si záujemca zabezpečí naozaj na špeciálne práce (nemyslím tým pílenie stromov u drevorubačov ani dreva do krbu u amatérov). Ďaľšou vecou je... celý příspěvek > |
 |
Jak množit Buxus - krušpánek, 9.4.2007 Lepšie je zatŕhať. Netreba príliš neľké halúzky , pretože listani rastlina odparuje a než založí korienky tak je to zbytočné. Poznám ľudí ktorí si hlavu s vegetatívnym množením nerobia a konárik jednoducho pichnú do zeme na tienistom mieste... celý příspěvek > |
 |
Re: Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 8.4.2007 Štípanie topolových špalkov je tak za trest (aj bez sukov). Ale píšete o tom ako veci bežnej. Takže Fiskarska má určite veľké plus... |
 |
Vysadba Kruspanku, 8.4.2007 Ten prírastok je asi o polovicu menší (rastlina s pribúdajúcim vekom spomaluje rast). Krušpán rastie pomalšie ako napríklad vtáčí zob, hrab a iné dreviny vhodné na živý plot. Aj z tohto dôvodu je obľúbený pri hotových plotoch, lebo výsledok po... celý příspěvek > |
 |
Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 7.4.2007 Som rezbár a používam dláta profil V ktorý sa tiež nazýva kozia nôžka. Vyrábané dláta majú uhol spravidla 90 a 60 stupňov, kontakt na výrobcu na Slovensku je www.mstein.sk, v Čechách www.dlata-eben.cz, švajčiarska firma Pfeil vyrába aj 45 a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Inspirace, 6.4.2007 Asi by som to ako inšpiráciu širšej verejnosti nedával. Jedna vec je doma za plotom ako koníček jednotlivca, druhá vec pohľad odborníkov na krajinotvorbu (s ktorými názorovo súhlasím), a tretia vec svojvôla "inšpirovaných". Exoty by aspoň... celý příspěvek > |
 |
Starý ořešák, 6.4.2007 Tiež si myslím že je lepšie odstránenie. Zanedbaná opatera sa nedá dohnať. Orech som síce nevidel, ale dutina a stojaca voda hovoria dosť o stave. Inak ak by stav nebol až tak zlý, niečo sa dá urobiť. Dobrá je najmä prevencia. Ak má strom... celý příspěvek > |
 |
Poraďte,co je to za stromek, 6.4.2007 Ten popis je nedostatočný. Môže to byť strom ale aj ker s udržiavaným kmienikom. Aké má listy (ozubenie, žilnatina) aké má kvety a plody, farba čersvých výhonov... Najlepšia by bola fotografia. |
 |
Acer palmatum Atropurpureum, 6.4.2007 Kultivary, najmä s farebným olistením sú o niečo chúlostivejšie. Tento javor vyžaduje kyslejšiu pôdu. Nevýhodou býva aj to, že zákazník často kupuje dvojročnú sadenicu pretože je lacnejšia. Skúste kúpiť väčší stromček, urobte kypré kyslé lôžko (... celý příspěvek > |
 |
pila pro ženy, 5.4.2007 No, píla pre ženy sa asi špeciálne nevyrába. Myslím si však, že rozhodujúce je použitie. To je zhodné s pre chlapov aj ženy. Poznám veľa dievčat ktoré slušne zvládajú aj veľké píly. Aby to neznelo že si vymýšľam, na... celý příspěvek > |
 |