Příspěvky uživatele - MonikaP

Rajčata 2024, 10.7.2024
Ďakujem, aj vám nech sa darí. Neskôr podám info ako sa darí Mountaineerom:)
Rajčata 2024, 9.7.2024
"Po výsadbě infikovaných hlíz, mycelium prorůstá do nadzemní části rostliny až k vegetačnímu vrcholu, kde se za příznivých podmínek vytváří nepohlavní stadium - sporangiofory a sporangia. Sporangia mohou klíčit přímo myceliovým vláknem nebo se uvnitř... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 7.7.2024
Paráda pán Vladimír:) Maglia Rosa mi veľmi chutia, tie zbieram v nádobe už dlhšie ale myslím že mi chytili fuzárium. Ostatné v pôde ešte len začínajú dozrievať, na tých sa objavuje sviluška. Teším sa z každej jednej dozretej:) už aspoň od pred... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 5.7.2024 Obsahuje fotku
krásne ich máte:) Ja som sa dnes potešila, lebo Rose Crush už láme farbu:) a celkovo zo všetkých odrôd čo tento rok pestujem, sú Rose Crush najvitálnejšie a najplodnejšie. Ale na časti rajčín v zadnej časti záhrady som zistila že v pár dňoch mi dosť... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 18.6.2024
Tak už sa na zopár plesnineodolných rajčinách objavili počiatky skorej plesne a na dvoch Black prince aj kusok stonky napadnutej plesnou zemiakovou:) Tak môžem testovať čo ako funguje či nefunguje:) Black prince navrublované na Rose Crush je zatiaľ... celý příspěvek >
Rajciny - pokrutene,zvadnute listy, 5.6.2024
A aký objem substrátu cca majú? 
Slimáci 2022, 4.6.2024
V tej štúdii niektoré slimáky uhynuli za niekoľko hodín a max do dvoch dní tam myslím bolo spomínané. ja som síce mala slizniaka, ale keďže ešte 4-5dní po vystavení kofeinu bol ok, tak to pre mňa nebolo zbytočné, lebo už viem že nemá zmysel to... celý příspěvek >
Rajciny - pokrutene,zvadnute listy, 4.6.2024
Ako dlho ich máte zasadené? aký objem nádob majú? chcelo by to v, možno väčšie svetlé nádoby aby sa veľmi korene neprehrievali.tá vytiahnutosť pôsobí akoby mali nedostatok svetla, divím sa že píšete že sú na slnku od obeda do večera. Nedá sa vám ich... celý příspěvek >
Slimáci 2022, 4.6.2024
Tak som urobils pokus, Do nádoby som dala slizniaka, dala som mu šalát a hrachovú vňať a postriekala ich týmto roztokom - zmiešala som čajovú lyžičku instantnej kávy s 3dl vody (uvádza sa že v čl instantnej kávy je obsah kofeinu 30-90mg) a... celý příspěvek >
Slimáci 2022, 28.5.2024
ďakujem za reakcie :) Kukala som že sa dá napr. aj zohnať 1kg prášku kofeínu za cca do 20eur. Miešať to s tým by zas tak strašne draho nevyšlo, obzvlášť keď by som radšej striekala na list a tam je tá koncentrácia nižšia. Používam aj Ferramol ale ani... celý příspěvek >
Slimáci 2022, 27.5.2024
Včera som za hodinu nazbierala 1280 slizniakov:(väčšinou boli na zemiakoch. Našla som tieto info tak to idem vyskúšať, len ešte podumám nad koncentráciou lebo by som chcela postrek na list a ten má byť menej koncentrovaný ako postrek na... celý příspěvek >
Deformované listy rajčat, 17.5.2024
niekedy to môže byť aj dôsledok prehnojenia. hnojili ste ich?
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 3.5.2024
Dobrý deň prosím vás chcem sa spýtať na ten Mountaineer Delight, som prekvapená že spomínate horšiu odolnosť voči septórii, pritom sa u neho ako u jedného z mála uvádza odolnosť voči nej. Ste si istý že to bola septoria? Ďakujem:)
Petržel, 22.4.2024
Aj ja sa to chystám skúsiť:) Inak petržlen Orbis mi na hriadke už ide, ale stálo ma to vyše dva týždne denného polievania a zakrývania kartónom než vyklíčili. Listový petržlen si bežne predpestujem, talianský obrovský. Mrkvu pestujem vo vedrách,... celý příspěvek >
Paradajky pre r. 2024, 21.4.2024
Ďakujem pani Evka:) áno budem musieť nejako vylepšiť tú konštrukciu pri Maglia Rosa. Paráda že tak dlho vydržia. A je veľmi chutná. Už aby bolo teplejšie... Neviem sa dočkať keď pôjdu von, vo fóliovníku je ešte v noci na rajčiny príliš chladno
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika