|
Rouby švestek/meruněk, 6.12.2023 Děkuji všem zúčastněným za rady a postřehy k mému dotazu (i ty relevantní z jiných vláken). Velmi si jich vážím. Snad se mi je podaří zužitkovat. Hezký advent všem. |  | Rouby švestek/meruněk, 29.11.2023 Děkuji vám za radu. Jofelu určitě pohledám a zkusím opatřit. Podnož Docera je opravdu viruvzdorná? Nestačil by roub Jofely naroubovat na zdravou podnož?
A nějaké další vhodné rouby by tady někdo neposkytl? Uvítal bych přece jen větší výběr odrůd,... celý příspěvek > |  |
|  | Rouby švestek/meruněk, 27.11.2023 To uznávám. Proto preferuji osobní setkání pro převzetí roubů. Přijde mi to oboustranně důvěryhodnější. |  | Rouby švestek/meruněk, 27.11.2023 Jsou zdravé. Z jedné oblasti v podkrkonoší, kde jsou švestky kupodivu čisté. |  | Rouby švestek/meruněk, 27.11.2023 Dobrý den. Začal jsem se starat o zahradu na okraji Vysočiny v 500m.n.m. Bylo v ní asi 40 starých stromů - jabloně, hrušky, švestky, mirabelky, ryngle,
dokonce i meruňka a broskve. Zanedbané, bez úrody. Začal jsem prořezávat, přeroubovávat, sázet.... celý příspěvek > |  |
 |
|