Příspěvky uživatele - KORZÁR

Aura,Iris,Pomix🍎, 30.11.2024 Obsahuje fotku
Niečo od Španielov včera tieto odrody prezentovali. 
Sprizzle 🍎, 30.11.2024 Obsahuje fotku
Ďalšia odroda jablko Sprizzle. 
Bella🍎, 29.11.2024 Obsahuje fotku
Pre odborníka na odrody píšete odveci táto spoločnosť sídli v Bolzano Italia,  kde bola medzinárodná výstava, veľtrh, tam si nedovolia dať takú odrodu akú ste tu napísal. 
ALDIamo🍎, 29.11.2024 Obsahuje fotku
Ďalšia nová odroda pre zahradkára ktorý možno dostane záchvat h, ha.
Bella🍎, 29.11.2024 Obsahuje fotku
Z veľtrhu Bolzano dávajú postupne novinky odrôd čo tam vystavovali táto odroda Bella sa mi páči dám zase foto z výstavy a sadu.
Fräulein 🍎, 29.11.2024 Obsahuje fotku
Pán Ing.Mezey písal v časopise sady a vinice o súčasných novších odrodách jabĺk.Odroda Fräulein ma zaujala tak sem niečo dám dával teraz video aj pestovateľ tejto odrody. na facebooku. Pred viac ako 2 rokmi som dával príspevok o tejto odrode aj na... celý příspěvek >
Hunnyz🍎, 26.11.2024 Obsahuje fotku
Veľmi veľa nových odrôd prezentujú firmy po výstavách tu je zase jedna.
Púčiková mutácia🍎, 26.11.2024 Obsahuje fotku
Pani záhradkárka z iného fóra dala príspevok a foto jej zvláštneho jablká ktoré našla na strome, pýtala sa čo to spôsobuje. Odpoveď záhradkárov púčiková mutácia, genetická porucha takto vznikajú nové odrody náhodne.
Netradičné štepenie 🌳, 25.11.2024 Obsahuje fotku
Zase foto z videa, záhradkár narezal nožom dve bočné halúzky na stromku vrúble ktoré mal už pripravené potom vložil za narezané halúzky a nakoniec omotal páskou.Tak takéto štepenie som ešte nevidel. 
Zaujímavá anomália 🍎, 25.11.2024 Obsahuje fotku
Pre Mičurina pozrite sa niečo neskutočne práve som pozeral video, kde vyoravali stromky v škôlke v zahraničí a na jenom stromku bolo už jablko to ich tiež zaujalo a natočili to spravil som stoho pár fotiek. Začiatok pestovateľ ukáže jablko na stromku... celý příspěvek >
TAGADA 🍎, 25.11.2024 Obsahuje fotku
Práve teraz zverejnili túto odrodu TAGADA viac info zverejnia neskoršie. 
PremA133 🍎, 25.11.2024 Obsahuje fotku
Zdravím Mičurina stoho si nič nerobte čo tam napíšu tie firmy dokiaľ to neotestujeme mi doma, ovšem museli by sme ich mať tie odrody zasadené v záhrade.Foto spokojná rodinka pri oberačke jabĺk v sade Plantexe. 
Kozí Cecok či Okruhlica slivka🫐, 25.11.2024 Obsahuje fotku
Pán Mičurin máte pravdu, bol som zvedavý, kedy ten záhradkár znova vylezie a dá niečo zaujímavé, veď sú tu jeho príspevky všade ale není ich vidieť a prihlásiť sa bojí. Som rád, že moje príspevky tak pozorne sleduje má dvojičky na zahradeonline ha,... celý příspěvek >
PremA133 🍎, 25.11.2024 Obsahuje fotku
Na veľtrhu v Bolzano bola prezentovaná aj táto odroda PremA133. 
Kozí Cecok či Okruhlica slivka🫐, 25.11.2024 Obsahuje fotku
Ovocný strom je spolok mladých záhradkárov, ktorý sa venujú rozmnožovaniu starých odrôd ovocia.Majú veľkú predajňu v Moravské Lieskové dnes dali video na facebooku o tejto slivke predávajú ju pod dvoma názvami Kozí Cecok a Okruhlica. Spravil som pár... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika