Příspěvky uživatele - KORZÁR

Admirál 🍎, 3.1.2025 Obsahuje fotku
Každý záhradkár má iné podmienky, ale skúšať treba.
Voskovanie jabĺk 🍎, 3.1.2025 Obsahuje fotku
Práve som pozeral na Nemeckej stránke video ako voskujú jablká.Aký názor máte na voskovanie jabĺk. 
Envy, 3.1.2025 Obsahuje fotku
Envy chuťovo vynikajúca odroda sladká minimum kyseliniek šťavnatá z dvoch bedničiek toho už veľa nezostalo.Na testovanie tam mám ďalšie odrody. Ale včera a dnes bolo nádherné počasie konečne po tej hnusnej hmle.
Admirál 🍎, 3.1.2025 Obsahuje fotku
Admirál, aké máte vy skúsenosti s touto odrodov, u mňa veľmi trpel horkov pehovitosťov po 5 rokoch som vykopal Admirál. 
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024 Obsahuje fotku
To je blbosť názor Petra ma nezaujíma, treba mať vlastnú skúsenosť a nie niečo naschvál pošpiniť.Záleži aj v akej nadmorskej výške pestujete určitú odrodu umňa sú tie odrody výborné inak by som ich už vykopal.Pestoval som veľa odrôd sliviek... celý příspěvek >
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024 Obsahuje fotku
U mňa sú výborné tieto odrody.
Rez a strihanie jabloní 🍎, 29.12.2024 Obsahuje fotku
Ale nevydržal to začal už aj doma strihať komentár a foto dal na facebook. 
Rez a strihanie jabloní 🍎, 29.12.2024 Obsahuje fotku
Priateľ Peter Molda mi poslal pekné fotky, začal už strihať jablone u jeho brata, zajtra začne strihať u seba doma.Je nádherne slnečné počasie teplota +3C má toho veľa asi 300 stromkov.
Deveci 🍐, 28.12.2024 Obsahuje fotku
A vyšlo to, vrúble z Turecka prišli na jar, hneď som s kámošom štepil veľa odrôd aj Deveci, dám foto ako krásne narástla na podpniku Kavkaská hruška.Dnes je nádherný deň vnuk prevetral traktory v záhrade.
Black asian pear 🍐, 28.12.2024 Obsahuje fotku
Priateľ z EU záhradkár, ktorý pestuje zaujímavé ovocné a netradičné stromky, mi poslal Čínsku stránku tam sú veľmi zaujímavé odrody. Má tam priateľov objednáva si odtiaľ vrúble rôznych odrôd, teraz si objednal túto čiernu hrušku.Doteraz je spokojný z... celý příspěvek >
Hudson Golden Gem 🍏, 28.12.2024 Obsahuje fotku
Kámoš mi poslal Holandskú stránku, kde je veľmi veľa starších odrôd jabloní, hrušiek. Jedna odroda ma zaujala, tak sem dám príspevok. 
Renoir 🍏, 27.12.2024 Obsahuje fotku
Dnešná koštovka prvá úroda týchto odrôd už som sa nevedel dočkať, jabĺk nebolo veľa postupne ich budem koštovať koľko vydržia a aká bude chuť po čase. Renoir žltá 🍏 odroda pevná, tvrdšia vyzerá to na jablko dlhšov skladovatelnostov ako... celý příspěvek >
Vlad Li 🍐, 22.12.2024 Obsahuje fotku
Pestovateľ ovocia Maksim Garanzha predcavil novú odrodu hrušky Vlad Li v jeho sade.Foto je z jesene, keď ju oberal a zimná degustácia, keď hruška dozrela.Je sladká minimum kyseliniek šťavnatá ako vedšina ázijských hrušiek a má takú citrusovú chuť... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 22.12.2024 Obsahuje fotku
Pekné SPCH👍
Fuji Fenfu 🍎, 22.12.2024 Obsahuje fotku
Dnes koštovka Fuji Fenfu toto jablko je sladké štavnaté s miernymi kyselinkami chuťovo vynikajúce ďalšia odroda Orangecrisp je dosť kyselkavé potrebuje ešte čas aby sa znížila kysekavosť.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika