|
Degustácia Horná Bečva🍎, 13.1.2025  Konečne mi došli výsledky pred pár dňami som písal, že som koštoval Galant Lumaga a bol super aj vyhral. |
 |
VRONI🫐, 13.1.2025  Ďalšia odroda z nemeckej stránky VRONI neviem či nenapíšem priateľovi do nemecka kúpil by mi tieto odrody a poslal. |
 |
|
 |
RESI🫐, 13.1.2025  Dnes som čítal o dvoch nových odrodách na nemeckej stránke ktoré už predávajú RESI, VRONI. |
 |
Degustácia Horná Bečva🍎, 13.1.2025  Dnes dali dalšie foto iba pár fotiek som vybral výsledky hodnotenia budú neskôr. |
 |
Degustácia Horná Bečva🍎, 11.1.2025  Neviem či sa niekto zúčastnil tejto akcie mne kámoš poslal pár fotiek viac zatiaľ neviem. |
 |
Skladovanie vrúblov🌳, 11.1.2025  M.H. dal zaujímavý príspevok o skladovaní vrúblov z iného fóra. |
 |
Jabloň Cameo, 11.1.2025  Zdravím Mičurina ja som tiež dnes koštoval tieto odrody Cameo chuťovo dobré štavnaté tvrdé, Fuji tiež dobré ale Gradisca je špica sladké, štavnaté pevné jablko ešte som koštoval Dark Topaz ten je stále kyselkavý túto odrodu už nebudem pestovať mám tu... celý příspěvek > |
 |
Modi🍎, 8.1.2025  Dnešná koštovka odroda Modi sladšie jablko štavnaté taká zvláštna výrazná aróma dužina pevná všetky sú už ziedené ostali len dve to jedno okoštujem neskoršie je stále výborné. Dark Topaz jemná dužina štavnaté jemne kyselkavé už bude končiť počítam... celý příspěvek > |
 |
Elizabet - (šlechtitel p.Buzrla), 8.1.2025  Elizabet dnešná degustácia silnejšie kyelinky dužina pevná šťavnatá chuťovo viac výrazne než Briliant výborná odroda. |
 |
Briliant, 8.1.2025  Dnes degustácia Briliant už má slabšie kyselinky dužina stále pevná šťavnatá sladkosť minimálna celkovo výborné jablko. |
 |
|
 |
Výstava Martin 🍎, 5.1.2025  Včera sa konala výstava a degustácia v Martine kámoš poslal fotky vyhodnotenie bude vravel za týždeň, na papieri čo on degustoval pri zvedšení je vidieť bodky v pravo tie odrody ho najviac zaujali. Fräulein, Envy, Gradisca, Laetitia,... celý příspěvek > |
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 4.1.2025  Peter má pravdu bývam 2km od hôr Malé Karpaty 600 m.n.m.najvyši vrch.Preto sa musím prispôsobiť mojim podmienkám a nedávať na rady iných záhradkárov každý má iné pestovateľské podmienky.Tak je to aj z odrodami jeden ju chváli druhý nadáva preto už... celý příspěvek > |
 |
Nové hrušky zatiaľ bez názvu 🍐, 3.1.2025  Na facebooku idú stále videá a príspevky buď nových odrôd alebo dotyčný záhradkár nepovie názov odrody, niekde je názov.Tak niečo sem vložím.Tam sú celý deň zaujímavé príspevky a videá. |
 |
Náhodný semenáč 🍎, 3.1.2025  Maďarský záhradkár poslal kámošovi zo Slovenska správu a foto cez mesenger. V záhrade im vyrástol jabloňový semenáč chceli ho postupom času preštepiť, ale zabudli naňho, keď už bol veľký nechali ho tak povedali si uvidíme čo sneho bude.Po 7-8 rokoch... celý příspěvek > |
 |
Bigbucks gala - Kinggala🍎, 3.1.2025  Zahraničné spoločnosti šlach.stanice dávajú takú rekapituláciu svojích odrôd spomienka na rok 2024 či už sú to jablká, marhule a iné druhy ovocia. |
 |