|
Příspěvky uživatele - JZFK
|
 |
 |
Letní vypěstování sadby květáku, 3.9.2020  Brokolice podrastli-stav po mesiaci, ked obschne pôda, tak ich okopem. Tie v strede zaostavaju v raste, mozno su mravce pri korenoch |  | Letní vypěstování sadby květáku, 8.8.2020  Tak uz su priesady na zahone po cibuli, tie z kelimkov isli o tyzden skôr von, sú to tie vlavo na kraji |  |
|  | Letní vypěstování sadby květáku, 23.7.2020  To zasypovanie substratom po vykliceni robite aby sa skratila vzdialenost po klicne listy?
Ja som vysadil brokolicu limba na vonkajsie pestovanie okolo 5 júla, ta v kelimkoch bola v kôlni pri polotme a vysla po 3 dnoch, a v sadbovacoch nevzisla... celý příspěvek > |  | Jak vypadá váš skleník na sezonu 2020?, 18.6.2020  Takmer hotovo, uz len baklazany zamulcovat. Vzadu paradajky Pedro, paprika Slovakia, baklazan cesky rany a zlte melony 2 druhy |  | Řez broskvoně, 29.3.2020  Broskyna po reze |  | A je po meruňkách, 29.3.2020  Prve kvety na Goldrichu rozkvitli. 150 m.n.m. Dal som pod neho sud s vodou, snad voda o teplote 0 °C posluzi ako radiator pri ocakavanych -4 °C |  | Vrúbľovanie - marhule, 29.2.2020  To len tak vyzera, bol zeleny na reze. |  |
 |
|
|
|