Příspěvky uživatele - walter.

Papriky 2025, 17.1.2025
Tak před 30 lety byly ty jedy na posřiky daleko jedovatější, než dnes, naprostá většina toho je již dnes zakázaná, taky povědomost o postřicích byla na nízké úrovni a taky se ty jedy špatně sháněly. Ani nevím, jestli třeba Omite se dal sehnat. Ani... celý příspěvek >
Papriky 2025, 17.1.2025 Obsahuje fotku
Jednou mi melouny krásně vyšly, to u nás v 400mnm byla rarita.Bylo to asi před 30 lety, byly venku u jižní zdi a nebyly roubované. Plody byly fakt sladké. Namlsali jsme se a následující rok jsem je zkusil znovu. Ale už v červenci je napadla v... celý příspěvek >
Papriky 2025, 15.1.2025
Ahoj Milane. Při současných cenách semínek k roubování okurek a melounů prodávaných distributory, 15 semínek za 50 korun, nezřídka někoho napadne, že si zkusí vypěstovat semínka vlastní. A narazí, rostlina mu roste do zelené hmoty, ale nedělá plody,... celý příspěvek >
Počasí 2025, 14.1.2025 Obsahuje fotku
Já léto poměřuji podle houbařské sezóny u nás. A ta byla minulý rok vynikající, na hříbky jsem chodil do lesa s kosou. Takže léto přiměřeně horké a srážek místy dost. Kdyby to letos dopadlo podobně, nebyl bych proti.
Kadeřavost broskvoní 2025, 14.1.2025
Nikoliv, pořídil jsem si kilovku Championu, ta mi na pár let vystačí. Kuprikol doberu letos. Walter
Papriky 2025, 12.1.2025 Obsahuje fotku
Jinak v poradně SEMO píšou, že na roubování okurek je možné použít kromě TF i Sprinter F1 nebo Bolt F1. Zahradnidum na Zbraslavi, je má po 39,- za 15 semen. Je to dost, ale méně, než jinde. Na fotce je odpověď z poradny SEMO, proč současné... celý příspěvek >
Papriky 2025, 12.1.2025 Obsahuje fotku
Zdravím vás, zahradníci. My jsme otázku pěstování tykve fíkolisté na semeno s panem Vaškem a s paní V. L. tady už probírali. Jde o to, že to, co dnes Semo prodává jako semena pro podnož pod okurky nebo melouny, už není ta pravá tykev fíkolistá, ale... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 5.1.2025 Obsahuje fotku
Taky jsem odpůrce chemie na zahradě a hleďte, jak jsem dopadl. A to se nepovažuji za chemika. Na jaře to budu muset vytřídit. Ale jak jinak se účinně bránit, aby 2/3 úrody nepadly za oběť škůdcům.
Rajčata 2025, 5.1.2025
Pane Miloši, blumko mám, jestli byste ho chtěl zkusit, můžu poslat, expirace do 12/24.
Konštrukcia pod sieť proti vtákom, 4.1.2025
Nad keři nemám žádnou konstrukci a síť mám přehozenou přímo přes keře, připevněnou k větvičkám borůvek kolíčky na prádlo. Tento způsob zakrytí se mi zdá jednodušší, vždyť jde o zakrytí jen asi na dobu jednoho měsíce, od doby dozrávání do sklizně.... celý příspěvek >
Záhradníctvo Limbach, 2.1.2025
No ale pán má charakter a svědomí, jsou i tací, kteří si popel na hlavu nenasypou, i když udělají botu. Kdyby pán teď nic nenapsal, my bychom se o jeho botě nic nedověděli, za to má u mě 👍
Špičaté zelí, 1.1.2025
Děkuji všem za příspěvky. Sice jsme trochu odbočili od špičatých odrůd zelí, ale alespoň jsme si trochu popovídali a vyměnili názory. Škoda jen, že to samotné špičaté zelí vyzkoušelo zatím docela málo pěstitelů. Já už klasické kruhárenské zelí... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 31.12.2024 Obsahuje fotku
Crimson Crush
Špičaté zelí, 31.12.2024
máme starý dobrý krouhač Eta 0025,nic lepßího nehledám.
Špičaté zelí, 30.12.2024
Díky, najemno je chuťově nejlepší. Jinak zelí jsem kvůli mrazům musel ze skleníku přemístit do chladničky.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika