|
Jahody - nové skusenosti, 21.2.2022 Máte prosím skúsenosť s jahodou Polka..ako je na Tom s chuťou a plodnosťou? Napríklad oproti takej Rumbe..alebo Alegru.ďakujem |
 |
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 21.2.2022 Ďakujem Vám
. |
 |
|
 |
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 21.2.2022 Harzfeuer je aký prosím? pestovat ho, alebo ho radšej vypustiť zo siatia..?ďakujem |
 |
Sírne sviece v polykarbonatovom skleníku, 21.2.2022 Dobrý deň..používate niekto sírne sviece v polykarbonatovom skleníku? Neškodí síra nejako polykarbonatu alebo pozinku? Ďakujem |
 |
Aku Slivku?, 5.5.2020 Toptaste, jofela,Katinka, hanita.. |
 |
Merkur, 27.4.2020  Merkur po jesennej vysadbe..Zrejme asi skončil? V mieste štepenia mi príde kôra odumreta |
 |
Jahodové listy - choroba alebo škodca?, 21.4.2020 Veľká vďaka vám za odpoveď..jahody pestujem pod fóliou a veľmi rýchlo vyrástli, doslova vybuchli..o takomto čase už kvitnú asi týždeň, čo je možno aj o 20 dní skôr ako sme zvyknutí u nás vo voľnej pôde..aj keď sú chránené pod fóliou, boli dosť... celý příspěvek > |
 |
Jahodové listy - choroba alebo škodca?, 21.4.2020  Neviete mi prosím poradiť..na jahodovych listoch od spodnej strany sa tvoria takéto pigmentové fľaky, také bledo bordove, z vrchnej strany sú listy ale pekne zelené, nieje to na všetkých listoch..čím to môže byť? Ďakujem
Peter. |
 |
Černý střed květu jahodníku, 14.4.2020  Tiez som našiel otvorené kvety a čierny stred hoci boli jahody pod fóliou, ako hlavný dôvod vnímam však extrémnu rýchlosť kvitnutia s čím sam niesom velmi spokojný..14 apríl 465 mnm |
 |
Škodca na pukoch hrušky, 10.4.2020 Ďakujem |
 |
|
 |
Škodca na pukoch hrušky, 9.4.2020  Dobrý deň,viete mi prosím povedať čo je to za skodcu, aký postrek a kedy mám urobiť ak je to ešte možné? Na pukoch ostávajú tieto glejove guličky.Ďakujem.. |
 |
Byľomor a Krasoň ostružinový, 3.4.2020 Môžem sa opýtať ako ste pokročili? Mám odrodu Glen Ample a krasoň ostruzinovy ju dosť napáda..zabral nejaký postrek alebo iná prevencia ako strihanie napadnutých výhonkov? |
 |
Rajčiak Danuša, 2.4.2020 Dobrý deň, chceli by sme skúsiť túto odrodu, máte niekto prosím skúsenosť s ňou? Ďakujem |
 |
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 30.3.2020 Ktovie ako by fungoval úplne opačný postup na aky sme zvyknuti nechranit teplom ale zimou.keby bola krycia plachta s odrazovou fóliou od vonku, aby sa k stromu dostalo čo najmenej svetla a tepla..iba minimum, oddialiť kvitnutie o 2az 3 tyzdne..aby... celý příspěvek > |
 |
Protimrazova zavlaha na marhule, 30.3.2020 Ďakujem pekne |
 |