|
Příspěvky uživatele - IK
|
 |
 |
Rubinola - řezat či nechat být?, 3.4.2019 Dobře, děkuji za rady. |  | Rubinola - řezat či nechat být?, 31.3.2019 Moc dekuji za odpoved. Prave proto jsem vznesla dotaz, protoze si jsem jista, ze do optima je jeste kus cesty. S prvnim doporucenim souhlasim, jen mi to prislo divne odstranit vse nahoru rostouci, myslela jsem, jestli rezem na prevod nesrovnam... celý příspěvek > |  |
|  | Rubinola - řezat či nechat být?, 30.3.2019  Dobrý den, pane Hlavatý, ozývám se po roce s Rubinolou. Snažila jsem se dle Vašich rad udělat řez na převod. A ráda bych znala Váš názor na letošní řez. Zda se Vám zdá Rubinola lepší či zda by bylo třeba ještě něco rozhodně opravit (vím, letos už je... celý příspěvek > |  | Řez meruňky, 22.3.2019  Dobrý den, také bych se chtěla zeptat na řez meruňky. Asi před 3 lety jsem koupila dvě Leskory na St.Julien. Každá v jiné zahradě.
Snažila jsem je řezat stejně, ale zatímco jedna je krásně rostlá, tato se mi nějak vymkla z rukou.
Můžete... celý příspěvek > |  | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 5.3.2019 Také jsme včera stříkali, vzali jsme Bukanýrem nejen broskve, ale i meruňky, jabloně a hrušně. Ráno bylo krásně, ale odpoledne se strhl vítr, sthili jsme to jen tak tak.
Mám doma Thiram, lze použít za 14 dní? |  | Trvalkový záhon, 25.10.2018 Hodně již bylo řečeno, ale dala bych taky nějaké trávy (třeba třtinu - Calamagrostis), s ohledem na jílovitou půdy bych pro jaro dala čemeřici, škornici, nějaké tulipány (nejlépe Darwinovy hybridy - červené, žluté, ty se nemusí vyndavat),... celý příspěvek > |  | Rubinola - řezat či nechat být?, 20.9.2018 Děkuji za podrobné vysvětlení, ano, na fotkách je to výborně vidět. Zkusím tedy na jaře ještě napravit, co jsem u Rubinoly zanedbala. Přesně těm plodům na konci větví bych se ráda vyhnula, ale nevěděla jsem, jestli to ještě jde napravit u mého... celý příspěvek > |  | Rubinola - řezat či nechat být?, 19.9.2018 Dobrý den, pane Hlavatý, děkuji za Vaši reakci. Ano, určitě to ještě není ideální, ale mám radost, že se stromek mění k hezčímu. Díky za rady a názornou ukázku DSR, teď je mi to jasné.
Jen se ještě zeptám - chápu, že se zahustí víc... celý příspěvek > |  | Rubinola - řezat či nechat být?, 15.9.2018  Dobrý den,
zakládala jsem tento dotaz, tak se znovu ozývám. Ještě jednou díky, snažila jsem se vzít z Vašich rad co nejvíce. Nevím, jestli jsem vše udělala správně, ale v červenci jsem nové přírustky zastřihla na cca 1/3, ale do dneška mi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|