|
Kadeřavost broskvoní, 10.11.2007  Doporučuje se první postřik již v listopadu. Já používám kuprikol, po zimě a mrazech opakovat. |
 |
Kamčatská borůvka - lonicera, 22.7.2007 I když se blíží vegetační klid borůvek, je zajímavé, že jeden keříček začal kvést. Tak to asi budu sklízet v září. |
 |
|
 |
rajčata papriky, 1.7.2007 Já bych rajčata do skleníku nedával, rostou dobře i na záhonech. Vydatná zálivka a postřik kuprikolem zabrání plísním.Hodně zdaru. |
 |
Plodnost kamčatské borůvky, 17.6.2007 Má někdo zkušenosti jak ostříhat keře borůvek a nepokazit keř? |
 |
zimolez kamčatský - konec, 27.5.2007 Nazdar Lukáši, kvalitu plodů lomicery kamtchatiky ovlivnuje stanviště, kvalitní půda, přihnojování a častá zálivka. Já keře rušit nebudu, krtek je asi zruší za mne. Už jsem vyzkoušel všechno a stále tam ta potvora je. |
 |
Plodnost kamčatské borůvky, 17.5.2007 Ano a vydatně, aby zesíl kořenový bal a narostly nové výhonky. Na nich pak bude v příštím roce úroda. Já mám rostliny také od pana Chovance a jsem spokojen. Hodně zdaru. |
 |
Plodnost kamčatské borůvky, 9.5.2007 I když některé borůvky již mají modrou barvu, chuťově ještě nejsou OK. Tak jim dám ještě tři, nebo čtyři dny. Právě nyní by to chtělo teplo a slunce. |
 |
Plodnost kamčatské borůvky, 4.5.2007 Tady u nás na Hané borůvky začínají modrat. Ještě pár dní a sklízíme. Mám je od pana Chovance a jsou výborné.
Zdar a sílu. |
 |
Kamčatská borůvka - lonicera, 2.5.2007 Množit se dá Vaše Lomicera Kamtchatika řízkováním, nebo hřížením. Nejlepší období se doporučuje koncem července a začátkem srpna. Přeji hodně zdaru! |
 |
Kamčatská borůvka - lonicera, 30.4.2007 Já pěstuji Kamčatské borůvky od pana Chovance a mohu jen chválit. Chuťově jsou podobné borůvkám lesním, ale navíc jsou sladké. |
 |
|
 |
Jak opylovat borůvku, 28.4.2007 Vážená paní Mlejnková, zkuste jemný štěteček a pokuste se nahradit přírodu.
Pokud již není pozdě. |
 |
hnojení kamčatské borůvky, 4.2.2007 V zahradnictví pana Chovance se doporučuje KRYSTALON hned, jak sleze sníh. |
 |
Plodnost kamčatské borůvky, 4.2.2007 Vážený pane, je možné, že kořny ožíají nějaké potvory, protože jim chutnají kořínky. Vyzkoušejte proti nim savo. Další možností, je chudá zemina. Je doporučován krystalon a to: únor a začátek března. |
 |