|
Jak omezit výšku rajčat?, 11.9.2018  Vzhledem k vyvýšeným záhonům cca 1m od podlahy skleníku mám problém s výškou rostlin rajčat. Ve výšce 2,5m od podlahy mám natažený ocelový drát na kterém jsou zavěšeny spirály jednotlivých rostlin rajčat i okurek. Nad tím roste vinná réva pnoucí se... celý příspěvek > |
 |
Jak utlumit zrání rajčat ve skleníku?, 22.8.2018 Na webu jsem našel jak urychlit zrání rajčat, mě by zajímalo naopak jejich zpomalení? |
 |
|
 |
Výsev sadby do skleníku či ven?, 15.8.2018 Pokud dám sadbu do skleníku nebudou vadit ještě stále vyšší teploty, mám obavy z vybíhání do květu. |
 |
Výsev sadby do skleníku či ven?, 14.8.2018 Vypěstoval jsem na zkoušku sadbu pekinského zelí. Nyní se rozhoduji zda ji vysadit do skleníku nebo ven. (620 m/nm) poradíte? |
 |
Jak uskladnit sušená rajčata?, 9.8.2018 Zatím jsem sušená rajčata po vrstvách pěchoval do malých skleniček a prokládal plátky česneku, zaléval po troškách olejem, uzavřel víčky a dal do ledničky. Další várku bych chtěl volně naskládat do sklenic od okurek (3/4 l) ale co dál snimy abych je... celý příspěvek > |
 |
Previcurium - jak si počínat?, 13.5.2018 Koupil jsem balení Previcuru 15ml mělo by toho být po naředění cca 4,6 l. 1) Bohužel lahvičku se mi nedaří otevřít i když dle návodu - po stisknutí uzávěru otáčím do leva nebo do prava 2) V návodu je uvedeno roztok celý spotřebovat. Mám ve skleníku... celý příspěvek > |
 |
Odruda rajčete, 30.4.2018 Mám problém s rajčetem TOMATOES, vypěstoval jsem sazenice a vysadil je do skleníku. Sáček od semínek jsem vyhodil a teď nevím zda jsou tyčkové či keříčkové, na webu jsem to nenašel. Zároveň jsem vypěstoval sadbu rajčat TOMATO ty jsou tyčkové.Nakonec... celý příspěvek > |
 |