Příspěvky uživatele - 433kefudflodur

Jak omezit výšku rajčat?, 11.9.2018 Obsahuje fotku
Vzhledem k vyvýšeným záhonům cca 1m od podlahy skleníku mám problém s výškou rostlin rajčat. Ve výšce 2,5m od podlahy mám natažený ocelový drát na kterém jsou zavěšeny spirály jednotlivých rostlin rajčat i okurek. Nad tím roste vinná réva pnoucí se... celý příspěvek >
Jak utlumit zrání rajčat ve skleníku?, 22.8.2018
Na webu jsem našel jak urychlit zrání rajčat, mě by zajímalo naopak jejich zpomalení?
Výsev sadby do skleníku či ven?, 15.8.2018
Pokud dám sadbu do skleníku nebudou vadit ještě stále vyšší teploty, mám obavy z vybíhání do květu.
Výsev sadby do skleníku či ven?, 14.8.2018
Vypěstoval jsem na zkoušku sadbu pekinského zelí. Nyní se rozhoduji zda ji vysadit do skleníku nebo ven. (620 m/nm) poradíte?
Jak uskladnit sušená rajčata?, 9.8.2018
Zatím jsem sušená rajčata po vrstvách pěchoval do malých skleniček a prokládal plátky česneku, zaléval po troškách olejem, uzavřel víčky a dal do ledničky. Další várku bych chtěl volně naskládat do sklenic od okurek (3/4 l) ale co dál snimy abych je... celý příspěvek >
Previcurium - jak si počínat?, 13.5.2018
Koupil jsem balení Previcuru 15ml mělo by toho být po naředění cca 4,6 l. 1) Bohužel lahvičku se mi nedaří otevřít i když dle návodu - po stisknutí uzávěru otáčím do leva nebo do prava 2) V návodu je uvedeno roztok celý spotřebovat. Mám ve skleníku... celý příspěvek >
Odruda rajčete, 30.4.2018
Mám problém s rajčetem TOMATOES, vypěstoval jsem sazenice a vysadil je do skleníku. Sáček od semínek jsem vyhodil a teď nevím zda jsou tyčkové či keříčkové, na webu jsem to nenašel. Zároveň jsem vypěstoval sadbu rajčat TOMATO ty jsou tyčkové.Nakonec... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika