Příspěvky uživatele - Pierre

Jak likvidovat napadené rostliny či jejich části, 22.11.2020
To neviem, preto dúfam, že niekto znalý to vysvetlí. Zo skusenosti vam poviem, že absolutne nevidim rozdiel, či som hrabal alebo nie. Vela robí počasie.  Raz niekto spomínal, že ponechané listie stromu skor pomože, pretože chrastavitosť... celý příspěvek >
Aké má plody podpník St. Julien, 14.11.2020
p. Fiala ako to skončilo? akú chuť mali tie slivky? Prečítal som kopec príspevkov ako ste ich kontrolovali, ale ani zmienka o chuti... 
Jak likvidovat napadené rostliny či jejich části, 7.11.2020
Tak hadam to Standa_HK najde. Ta chrastavitosť ma značne zaujíma aj preto, pretože opadane listy na jesen nehrabem. Niekedy som hrabal vsetko, ale tak som zistil, že na chrastavitosť to absolútne nemá vplyv, a že listy aj tak do marca vsetky... celý příspěvek >
Jak likvidovat napadené rostliny či jejich části, 1.11.2020
Ked sme už pri tej životnosti spór, akú životnosť majú spóry chrastavitosti? Napr. do kompostu radsej nedavam supky z kupovaných jablk, nakolko su nové kmene chrastavitosti, ktoré by som si nerád zavliekol na záhradu.
Jak likvidovat napadené rostliny či jejich části, 21.10.2020
Použili sme našu sadbu, ktorú sme kupovali min. roku. Ale je pravda, že hned vedľa pozemku pestuje zemiaky sused, a vedla neho další sused. Vsetci sme toho roku mali urodu kvoli plesni mizernú. Rajčiny - tak tie toho roku neboli vobec. Resp. ich... celý příspěvek >
Odrůda Katinka, 21.10.2020
Ked tak čítam, asi Katinka na st. julien nebude vhodná. Asi skor ten myrobalán, ale zase ten nie je v ponuke. Uvažujem, či ju vôbec zadovážiť, keď je nachylna na jarné mrazy - co u nás je dosť často problém.
Jak likvidovat napadené rostliny či jejich části, 18.10.2020
Zabudol som sa prihlásiť pri pridavani príspevku. Vsimol som si, že prispevok chýba na uvodnej stránke. Z toho dovodu vkladam este jeden prispevok ako prihlasený uživatel.
Odrůda Katinka, 4.10.2020
Rad by som si zadovažil Katinku. V popise sa píše, že nie je vhodná do chladných polôch, pretože kvitne skoro. Viem že slivkoviny mierny mráz znesú. Co znamená skoro? Je ta Katinka naozaj taka háklivá v porovnaní s ostatnými... celý příspěvek >
Ochrana proti hryzcovi, 16.9.2020
A čo hrušky na dule? obžiera hryzec korene aj podpníku dula?
Řez broskvoně, 15.9.2020
Nechce sa mi zakladať nové vlákno, mam iba drobnú otázku na ktorú nemožem najsť odpoveď. Broskyna - vsade sa píše, že koruna ma byť zapestovaná ako duta, bez stredníka, alebo sa reže ako štíhle vreteno. Chcem sa spýtať, je možné nechať... celý příspěvek >
Slivky a mykorízne huby, 15.9.2020
Ako sa to vyvija?
Santana, 7.9.2020
Tiež by ma to zaujimalo. Aká je chuť? Je pravda že je rezistentná voci chrastavitosti?
Rubinola, 5.9.2020
S tou chrastavitostou ste ma prekvapil. Tak potom asi skor zvolím radsej Rubinolu, a prípadne prevrublujem na silnejsie rastúci podpník.
Rubinola, 4.9.2020
Sever Slovenka - Severovýchod, okr. Bardejov, nadmorská výška 380 m.n.m.  U nás je problém s chrastavitostou. Bohemia by mala byť tiež rezistent voči chrastavitosti čo čítam. Chcel som povodne Rubinolu, ale tá sa zvycajne predava na... celý příspěvek >
Rubinola, 31.8.2020
Ospravedlnujem sa, malo tam byť Bohemia.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika