|
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 6.1.2014 Vrátil som sa k tomuto vlákni, akosi ma začínajú svrbieť ruky . Pozeral somsi príspevok p.Jiřiny z 26/4/2013...pani Jiřina, to čo ste odfotila... kedyste vysádzala?...sadeničky fajn, ale malé... do troch zmrznutýchsíce ešte mohli... celý příspěvek > |
 |
Co je s třešněma II?, 7.7.2013 Hm, ja som mal tento rok málo čerešní (a na okolí každý veľa). Mám 2 stromy, cca 30ročné, neviem aké odrody, skôr neskoršie, veľké plody šťavnaté, určite rozdielne odrody... minulý rok zarodili ako sprosté, tento rok sem tam čerešňa, viac obrali... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sklizeň rajčat 2013, 30.6.2013 To nie je Perun |
 |
Čo nové pestovať?, 26.6.2013 nešťastná ačokča...... z 8 semien vzišlo 5...z toho jedno zostalo spojené zvyškom obalu a hocako opatrne som ho odstranoval, poškodilsom ho nenávratne... takže 4 priesady... z toho 1 sa mi zlomila pri výsadbe, je to dosť krehké... a 2 mi vyschli,... celý příspěvek > |
 |
Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 Tak... moje vyzerajú podobne... tienočné teploty okolo 10stupňov im nesvdčia... denné 16-20, ale stále prší... bude to padať od plesní... veľa radosti si asi z paradajok neužijem... a takisto z tekvíc |
 |
Mochyně peruánská, 2.5.2013 Februárový výsev (prvá polovica), som na tom úplne rovnako... |
 |
Daple dandy pěstování, 21.4.2013 Hm... ani ma nenapadlo... že by Daple Dandy nemuselo byť Daple Dandy... |
 |
Sadenice rajčín - fialová farba listov, 21.4.2013 Fialové sfarbenie môže byť i odrodová záležitosť... tentorokmi to robia hlavn novopestované Phantasia a CherryRoma |
 |
Také se nechal někdo napálit?, 18.4.2013 mňa teda vždy nas... rdí, ked dám za sáčik 1,5EUR a je tam 5-6 semienok... |
 |
Daple dandy pěstování, 18.4.2013 Ja som síce tiež nadšený a nedočkavý ako panic pred prvým aktom... ale tento rok plôdiky radšej otrhám, hoci kvetných pukov tam jedosť... Minulý roksom vysadil Aprimiru... aj zakvitla... aj to opadlo vo veľkosti plôdikov cca 2-3mm. Ja jednoducho rád... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Daple dandy pěstování, 18.4.2013 Tak som ho dnes zasadil(kúpené: Uherský Ostroh,300CZK)...som na ten zázrak zvedavý... |
 |
Daple dandy pěstování, 9.4.2013 Hm... vLimbachu vraj až od 2014...a nikde inde na Slovensku Dapple Dandy neponukajú... |
 |
Stříhání stromů, 5.4.2013 Lepšie je neskôr, nevyráža toľko vlkov... ale zase je potom stres, robota v záhrade sa nakopí rôzna... |
 |
Mesačné jahody Mignonette, 3.4.2013 ...tie priesady vôbec nerastú... furt sú rovnako drobučké... |
 |
Čo nové pestovať?, 3.4.2013 aroniu mám, kustovnicu som nechtiac pokosil, aktinidia má 5 rokova nekvitne (Jenny), Asimina mi minulý rok vyschla, neviem prečo, bylinky moc nemusím,...rakytník-odrádzajú ma tŕne, predpokladámkomplikácie pri oberaní... na chřest(špargľa) treba... celý příspěvek > |
 |