|
Co je to za rostlinu?, 16.5.2019  Tak jsem se k tomu nafocení dostal až včera. Vyfotil jsem znovu tu nadzemní část, tedy listy a pak jsem odkopnul část kořenu. Počkám také na květy. Pak bude to určení určitě přesnější. |
 |
Co je to za rostlinu?, 6.5.2019  Konvalinko, asi máte pravdu. Vůbec jsem tomu nevěnoval pozornost a teď když se dívám na ty zvětšené fotky, tak ty listy jsou opravdu jiné. Je tedy pravděpodobné, že rostly společně a já to fotil v domění, že je to jedna rostlina. Jsem teď mimo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co je to za rostlinu?, 3.5.2019  Dobrý den. Včera jsem při rytí zahrádky narazil na rostlinu s kořeny jako má křen. Rodiče říkli že to tam měla jejich maminka a že to byla nějaká léčivká rostlina. nevíte prosím někdo její název? Díky za INFO. |
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 21.2.2018  Zdravím na foru. Já jsem vloni byl zoufalý a tak jsem na radu kamáráda vyhledal tyto stránky a několikrát jsem na tyto stránky přispěl. Například zde. Problém byl právě s UNIVERZÁLNÍM SUBSTRÁTEM od AGRO.CZ plněným v únoru 2017. Někdo zase psal že je... celý příspěvek > |
 |
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 3.7.2017  Tak vám ještě nabízím několik fotografií současného stavu postižených rajčat. Je evidentní, že na jejich stavu se podepsal ten nakoupený substrát. V plastových nádobách a v horním terasovém venkovním záhonu byl tento substrát dán ve velikém množství... celý příspěvek > |
 |
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 26.6.2017  Našel jsem ještě jeden pytel s asi 1L zeminy. Nejsem si ale jist, zda je to opravdu ten pytel z PENNY. Nevzpomenete si někdo, zda je to on? Následně bych to zkusil zaslat na ČOI. Třeba by to ČOIka poslala na rozbor. Foto přikládám. |
 |
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 25.6.2017 Vladimír, píšete:... Všechno je možné, ale já jsem měl loni papriky skvělé... Dotaz: A používal jste také ten substrát AGRO?
|
 |
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 25.6.2017 Tak už jsem doma... Já jsem totiž koupil "výhodně a v akci" také zahradnický substrát Agro, zakoupený v Penny marketu. Myslím že to stálo 29,90 Kč v balení po 20L. Já jich koupil asi 15 pytlů. To se tedy moc nevyplatilo!!! Tedy pokud vzniklé problémy... celý příspěvek > |
 |
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 23.6.2017 Já tady mám opravdu hodně jílovou půdu. Kdybych dal 5L vody k rostlině, tak mi 4L odtečou pryč ze záhonu. Když jsem je sázel do toho jílu, tak jsem nejdříve musel vyhloubit jámu, asi jako 4-5L sklenici a do ní jsem dal zahradní substrát. Ted to... celý příspěvek > |
 |
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 21.6.2017  Zdravím zahrádkáře. Právě jsem se přihlásil a chci přiložit i fotky. A teď k věci. Letos jsem poprvé vypěstoval sadbu různých typů rajčat. Vše OK ale před asi 5ti dny jsem objevil kroucení, změnu barvy a nevyvíjení nových listů. Pěstuji to venku na... celý příspěvek > |
 |
|
 |