|
Solaris, 9.9.2019 Jsou to hlavy staré 2roky. Příští rok mám počkat jak se to bude vyvýjet a když tak to mám čím postříkat? děkuji |
 |
Solaris, 8.9.2019  Zdravím, potřeboval bych radu, kdy a čím stříkáte Solaris vím, že je rezistentní ale i přesto asi minímální ochranu potřebuje. Teďka se mi na listech objevují skvrny a schnou listy a nevím co by to mohlo být. Nebo přicházející podzim? Děkuji za... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Housenky - jaký druh prosím?, 23.5.2019 Řekl bych, že je to nějaký Bourovec, mám je na stromech taky a docela mi to likviduje stromky hlavně žerou mladé lístky. A nebo pak nějaké Bekyně zlatořitná.
|
 |
Černání výhonků, 2.5.2019 Takhle mi umřely 2 hrušně na podzim vysazeny a další rok už černy. Další rok jsem dal nový stromky a to stejný. Od vrchu začaly černat až k roubu, nepomohlo ani ty černý větve ustřihnout. Čím by to mohlo být na to jsem nepčišel možná snad půdou.? |
 |
Malé hrozny, 30.4.2019 Ano, je to Solaris. Mám tam nechat vyrůst dva kmínky a z každýho pak jeden tažeň nebo je to zbytečný a stačí jeden kmínek a z něho dva tažně? a ještě jeden dotaz mám ty malé hrozny nechat i na výhonech, které teprve prorazily růvek a budu z nich... celý příspěvek > |
 |
Malé hrozny, 29.4.2019  Dobrý den, mám dotaz.
Mám revů druhým rokem. Letos po zimě jsem zastřihl revu na dvě očka a některý na výšku kmínku. Tedka už z pupenů vyrostla cca 20cm a jsou tam vidět cca 1-2cm hrozny, otazka zní, jestli ty hrozny tam mám nechat nebo je mám... celý příspěvek > |
 |
Podnože, 1.7.2017 Pásku dáváte přes očko nebo jen okolo a pak se to opatlá tím voskem? |
 |
Podnože, 1.7.2017 Děkuji za odpovědi. |
 |
Podnože, 30.6.2017 Nebo máte zkušenosti jak to vypěstovat z pecky? Nějaký postup? nebo stačí jen zasadit do země a čekat? |
 |
Podnože, 30.6.2017 Dobrý den, potřeboval bych pár informací ohledně roubování, které bych chtěl zkusit. Především merunka a švestka. Kde seženu podnož myrobalán? Nebo stačí vyrýt planou durancii a naroubovat to na ní? Můžu vzít rouby v zimně z dvouročních stromků,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stromky umírají, 17.6.2017 Dával jsem ho k meruňkám i švestkám a všechno roste velmi pěkně jen tři hrušně z osmi nejdou. |
 |
Stromky umírají, 17.6.2017 Začínám zahradničit, tak že každá rada dobrá. :) |
 |
Stromky umírají, 17.6.2017  Prosím o radu proč stromky nejdou. Na podzim jsem nasadil na poli nějaké hrušně (williamsova, Clappova, konference) některé jdou pěkně i když jsem ted na nich objevil rez a jalovec nikde není a něktré vadnou. Při sázen jsem dal do díry i zahradnický... celý příspěvek > |
 |