Příspěvky uživatele - TomNR

Úroda meruněk 2019, 17.6.2019 Obsahuje fotku
spring blush, mnamka   prve plody tento rok 10.6., v 2018 boli o dva tyzdne skor / uz koncom maja Tomas, Nitra
Moruše, 14.6.2019 Obsahuje fotku
Morusa z Plantexu, tiez vyborna
Moruše, 14.6.2019 Obsahuje fotku
Morusa z ovocnej skolky Duracka, vyborna
Jablcka pre bezzubych, 10.6.2019
v rodine je poziadavka zasadit taku jablon, ake konkretne odrody s maksou/jemnejsou duzinou odporucate? nemusi to byt "rezistent", praveze skor by som preferoval niektoru zo starych odrod, ale podmienka to nieje. vysadbovu jamu som pripravil cez... celý příspěvek >
Jablcka pre bezzubych, 8.6.2019
Ahojte a poradte prosim, poprosim hlavne starsich :-)..mna napada len Lipno. Tomas
Moruše, 28.5.2019
u mna sa krmia mladymi plodmi jablone, moruse nasadene maju, ale este nedozrievaju ani zdaleka..mohli by, tesime sa na ne velmi
Obaleč švestkový 2019, 27.5.2019
lepinox nepoznam, ekologickejsi pripravok? ja som pouzil na slivky a broskyne bulldock, v popise je hlavne na jablone - obalovac, piliarka, vosky, ma kontaktny a pozerovy ucinok tak by ucinkovat mohol, aspon dufam 
Kolko vydrzi slivka?, 27.5.2019
tak ako popri ceste to beriem, tam sa o ne nik nestara, ale mat takuto slivku v zahrade sa len tak nevidi, heh. a to nehovorim o nejakej zanedbanej zahrade nejakeho lajka, ale o skusenom zahradkarovi s trosku viac extenzivnejsim pristupom (80 rocny... celý příspěvek >
Kolko vydrzi slivka?, 27.5.2019 Obsahuje fotku
ahojte, len pre zaujimavost, starsia slivka u kamarata, funguje takto uz par rokov..neveril som tomu co vidim
Žloutnutí listů nektarinky, kde je problém?, 23.5.2019
LAD? pridat vapnik aj ked zltnu listy? hnoj, kompost, mulc ok, s liadkom si to premyslite. Tom
Přehuštění koruny, 22.5.2019
ja by som ich tento rok nechal, stromcek bude mat viac listov, viac sily a zosilnie aj korenovy system. na jar nepotrebne odstranis. odstranil by som len uplne neperspektivne vyhonky - na kmienku, kolmo hore rastuce atd..
Majovky 2019, 22.5.2019
tento rok mi u rivanu prasklo 75% plodov, ale je na zaciatku roviny hned pod svahom, takze vody ma teraz fakt vela. regina skoncila vykopana a uvolnila miesto berlepschovej renete regina je neporovnatelne lepsia ceresna ako rivan a aj napriek... celý příspěvek >
Majovky 2019, 21.5.2019
u mna je uz po Rivane, zacal praskat, tak som dal sietku dole a vtaciky sa krmia :) minuly rok boli prve plody 7.5, tento rok cca o tyzden neskor. lokalita Nitra, juhozapadny svah, celodenne oslenenie. burlat a karesova (obe na mahalebke)... celý příspěvek >
Co s odnožemi u jahod, 20.5.2019
jariel, "bezúdržbové pěstování" mozes k tomu prosim napisat viac? tom
Majovky 2019, 20.5.2019 Obsahuje fotku
mne rivany z viac ako polovice popraskali..tento rok uz koncia. burlat a karesova este nerodia, tak cakam na kordiu a techlovan
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika