|
Pink Lady, 12.11.2019 ake su skladovacie vlastnosti pink lady? aj ked to pravidlo nie je, kedze dozrieva velmi neskoro, mohla by aj dlho vydrzat (oberie sa do chladnejsej pivnice). vdaka |  | Co naroubovat na Pavlovičku, 7.11.2019 "plody jsou menší kulaté, průměr cca2cm, modré, chuť sladko-natrpklá. Na střední Moravě to roste všude možně" myrobalan? |  |
|  | Extenznivní sad Děčínsko, 6.11.2019 ahoj, pokial je pozemok vedeny ako sad, tak tam sad je/bol asi uz dlho. chcete extenzivny sad = dlhodoba vysadba. po rozbore poriadne pripravte podu a radsej sadte az o rok neskor, vrati sa vam to.
tiez si polozte otazku ci chcete mat must alebo... celý příspěvek > |  | Jabloň Lucy, 6.11.2019 mam Lucy na m25 vysadenu na jesen 2017, zial ma v kmeni dieru po drvoplenovi a len zivori, dufam ze s nou budete mat viac stastia |  | Jadroviny 2019, 23.10.2019  panenska uroda topazu, stromceky z jesene 17, prve jablcka (foto 1 a 2)
stale mam problemy s boscovou flaskou, minuly rok obrata zoschla-nezmaslovatela, tento rok mi zacala hnit z vnutra (foto 3) a cca 20 hrusiek islo na kompost. kde sa stala... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy z Mac Intoshe, 23.10.2019 peter, mas mcintosha? |  | Lze podsadit pod starou jabloň mladou jako náhradu?, 22.10.2019 a co tak pridat foto starej jablone? skusenejsi poradia, mozno ju zachranite-vyrazne jej predlzite zivot, rez a hnojenie spravia zazraky
ked sadit blizko, nie jablon po jabloni, stara je na semenaci/planke, unava pody za tie roky... celý příspěvek > |  | Řez třešně, 17.10.2019 bez foto tazko poradit, vacsinou je zalozenie novej korunky zo silno rastuceho terminalu lepsie ako povzbudit rast bocnych ramien. v tomto pripade bude z nej na jar spiciak. s rezom urcite pockajte na jar. tom |  | Uleželý hnůj pod stromy, 9.10.2019 mna by zaujimalo ako zakopat hnoj a "neznicit" korene. mozte prosim trosku podrobnejsie? vdaka, Tomas |  | Plíseň v ořechu, 7.10.2019 v okoli Nitry su cierne orechy a vrtivka uz minimalne 8 rokov, co sa zaujimam o zahradu. Tomas |  |
|  | Boscova - kráľovná hrušiek. Naozaj?, 27.9.2019  Boscova, minuly rok prva uroda, 2 plody nezmakli ale zosuverili a zasychali, sladke boli, ale suche a tvrde - nezmaslovateli.
tento rok experiment - 4 plody do pivnice, 4 do chladnicky, 4 zostali este na strome. tak uvidim ci ju konecne ochutnam... celý příspěvek > |  | Jadroviny 2019, 25.9.2019  niekde sa obera, u mna sa uz kvitne :) |  | Odrůda Katinka, 17.9.2019 katinka to nebude, ta je uz takmer 3 mesiace zjedena |  | Slivky na destilat, 17.9.2019 ahoj kubo,
tiez som v suchej oblasti, podpnik st.julien nedavaj, daj na Jiriho odporucenie - podnik myrobalan.
kostkovina po po kostkovine, unava pody, zohladni aj toto.
k odrodam na kvas sa vyjadrit neviem, ale pri dom ti radim vysadit... celý příspěvek > |  | Koromila - velmi skory velkoplody myrobalan dozrievajuci pred Burlatom?, 17.9.2019 tak nakoniec som rad ze som koromilu nekupil.
ze je popis chuti bezne prehnany je standard, ze sa sem-tam podari dat inu vysacku, to zamrzi, ale ze predajca (v tomto pripade aj clovek prispievajuci do casopisov) predava produkt o ktorom sa sekne... celý příspěvek > |  |
 |
|