Příspěvky uživatele - TomNR

Co Vaše réva 2018?, 17.4.2018
vinic place. kazdorocny standard. podla mna je to prirodzene. hlavne pozor aby boli letorasty vyviazane a neslzelo na ocko, casto potom nevyrasi. slzelo vzdy aj ked bol rez uskutocneny v skorsom termine. ci menej, neviem posudit, nesledujem to.... celý příspěvek >
Poskodeny kmen Heliodoru, 10.4.2018
mozno hlupa otazka (ale myslim ju vazne), ma zmysel pretierat aj starsie rany?  Mikes13, cize vycistit, dezinfikovat roztokom sulky a pretriet dendrosanom?
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 9.4.2018
co odporucate do jadrovin (konkretny pripravok) proti chrastavitosti, mucnatke a hrdze pred kvetom a po odkvitnuti? osetrujete jablone+hrusky rovnako alebo rozdielne latky?
Poskodeny kmen Heliodoru, 9.4.2018
ten amater som ja spred par rokov :D ..co to tam vyteka? neni to spala, ze?
Poskodeny kmen Heliodoru, 9.4.2018 Obsahuje fotku
Ahojte, pricinu (hrube orezanie uplnym amaterom) uz neodstranim, viete mi poradit a co sa jedna a ako sa s tym vysporiadat? 
Identifikacia ihlicnanu - choroba alebo skodca na nom, 9.4.2018 Obsahuje fotku
Ahojte, viete mi poradit ohladom urcenia dreviny a co je to za skodcu/chorobu a ako mozno tento problem riesit. Vdaka, Tom
Barva jablka, 6.4.2018
pan Poleha, neprezdradite? :) Tomas
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 6.4.2018
dakujem za reakcie, mohli by sme tuto temu este viac rozobrat?  povodne som bol v tom, ze ked budem preventivne osetrovat aj "rezistenty", a dostanu "pomoc" od fungicidov, ze nebudu tak odolne. z vasich prispevkov to vyznieva opacne.
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 5.4.2018
Vas nazor na chemicke osetrenie (chrastavitost+mucnatka) pri mladych /este nerodiacich stromcekoch alebo ich nechat bez postrekov aby som "neprelamoval rezistenciu"? citlive odrody proti chorobam osetrim, ale ako na mlade "rezistenty"? topaz,... celý příspěvek >
Moruše - co jí je?, 5.4.2018 Obsahuje fotku
u mna tiez, dokonca double :D
5 TOP odrůd jabloní, 5.4.2018 Obsahuje fotku
z caklova prisli chutovky este pred sviatkami, golden, coxova a jonathan, +amsdenka a suncrest inak zatial najkrajsie vypestky co som dostal z eshopu 
Rozkvétání 2018 M+B, 5.4.2018 Obsahuje fotku
okres Nitra, spring blush z plantexu na myrobalane 29C
Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 3.4.2018
Pan Hlavaty, jablcka skladujete takto nakope v prepravkach? neotlacaju sa? nezacnu hnit jedno od druheho? predsa ta kontrola tam musi byt komplikovanejsia..ako casto a akym sposobom kontrolujte ci sa nekazia? Vdaka, Tomas
Roubování - vhodný termín?, 27.3.2018
pan vyslouzil, dakujem za info, pre mna novinka. cez vikend som z mladej krvavky a tatarky zastepil do razstepu na starsiu hrusku,, zo stromu na strom, vruble zostali po predjarnom reze, tak experiment  umiestnenie v korune som... celý příspěvek >
Neudržovaná réva vinná, 13.3.2018
moj navrh, orezat (hoc aj na hlavu a tento rok zapestovat znovu s tym ze uroda az o rok, pripadne najst vhodne tazne a nechat zarodit aj tento rok), zhodnotit urodu a potom sa definitivne rozhodnut.  vyseknut je lahko, ale v pripade... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika