Příspěvky uživatele - TomNR

Zatížení révy, 24.4.2018
bez ohladu na vek kra ponechvam z jedneho ocka jeden letorast a na nom jeden strapec. podlom robim pred kvitnutim. pri mladych-slabsich kroch by som ponechal z jedneho ocka jeden letorast ale nie na kazdom by som nechal strapec. radsej menej ako... celý příspěvek >
Chuť kamčatské borůvky, 23.4.2018
uplne suhlasim, cucoriedky su chutnejsie, ale neskor dozrievajuce a narocnejsie pestovanie. len doplnim ze aj ked v zahradkarovi boli recepty ako spracovat zemolez, podla mna je zbytocne zaoberat sa jeho spracovanim, ako prve tohorocne ovocie je... celý příspěvek >
Chuť kamčatské borůvky, 23.4.2018
odrody kalinka, eisbar, jugana, backarski velikan a piatu odrodu si nepamatam.  tiez neviem, ktora je ktora, ale chut je +/- rovnaka.
Kvitnú jablone, 23.4.2018
pan Hlavaty, danu jablon sme tu na fore identifikovali ako heliodor. +skladovane plody boli mastne a tiez aj letorasty su bodkovane, aj pehovitost bola. na jesen Vam rad prinesiem na degustaciu/overenie/pripadne znovuurcenie odrody :)..vek toho... celý příspěvek >
Zatrávnenie sadu, 23.4.2018
pan Hlavaty, zo zvedavosti, 3.fotka, vpravo, ten urastenejsi strom, co je to?
Mandloň záchrana, 20.4.2018
Peter, odporucate nerasiaci terminal odstranit uz teraz alebo mam este pockat? ostatne vyhonky odstranit (kedy?), ponechat rast volne alebo vyviazat vodorovne nech podporim v raste novy terminal?
Gisela 5, 20.4.2018 Obsahuje fotku
podpnik Gisela 5.. mam na tomto podpniku 3 stromceky, nasada-kvitnutie v porovnani s mahalebkou niekolkonasobne vacsia.
Chuť kamčatské borůvky, 20.4.2018 Obsahuje fotku
ahojte, moje zemolezcata :D 5 roznych odrod, tento rok bude 3 uroda. chutove rozdiely medzi odrodami su, ale nie velmi vyrazne. vacsi vplyv ma dobre vyzretie ale u mna je potrebne ich chranit sietou, inak hned po zmodrani posluzia ako... celý příspěvek >
Fíkovník Brown Turkey, 20.4.2018 Obsahuje fotku
brown turkey, prvu (miernu) zimu sme prezili :)
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 20.4.2018 Obsahuje fotku
ahojte, viete mi poradit o co sa jedna? roztoce?
Kvitnú jablone, 20.4.2018 Obsahuje fotku
vlavo rubinola, vpravo heliodor. vek 20+, podpnik neznamy
Rudkova hruska - identifikacia odrody, 20.4.2018 Obsahuje fotku
v kvete 
Mandloň záchrana, 20.4.2018 Obsahuje fotku
Ahojte, mandla Vama, podpnik mandla, vysadena na jesen 2017. po zastrihnuti obrazili bocne vetvy, terminal nie.  ciel je zapestovat kmen vysoko, rasiace bocne vyhonky som planoval casom odstranit. ako tvarovat "vysokokmen"? mam odstranit... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2018?, 17.4.2018
u nas place aj vinic :)
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 17.4.2018
v roku 2017 som pouzil u jadrovin 5xpostrek (kuprikol, fungicid pred kvetom, po kvete, 1a2generacia obalovaca 2x dimilin + fungicid. tento rok skusim u starsich stromov (heliodor, rubinola, rubin, sampion + krizence goldenu) vynechat fungicidnu... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika