Příspěvky uživatele - TomNR

Rubinola - řezat či nechat být?, 7.6.2018
Dobry den pan Poleha, neviem ci myslite mna, kedze som zasadil na jesen 5 admiralov, a aj 4 topazy :) admiral aj topaz nam chutovo vyhovuje velmi, myslim ze dat z 30 jabloni 5x admiral a 4x topaz nie je na skodu, ale uvidime aka bude realita.... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk II, 7.6.2018
michal, ano, postrekoval som 2x. prvy postrek bol 2-3 dni pred zaciatkom kvitnutia marhul, springblush mi kvitla prva. druhy postrek viac ako tyzden po odkvitnuti springblushu (ked odkvitla moja posledna marhula). v oboch pripadoch som pouzil... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk II, 6.6.2018
u nas mal spring blush uspech, takze poziadavka rodiny je vysadit este jednu..rozmyslam na jesen medzi Radkou a Leskorou (zaroven vyplnia cas medzi springblush a mdaraskou+VP - vp este nemam, bude na jesen). Vyborne recenzie tu na fore su na... celý příspěvek >
Uz nekde uzraly tresne?, 5.6.2018
dakujem za reakciu aj ked ste Milos, a nie Petr :) rivan u mna zabodoval velmi (uz sa s tym opakujem), ale fakt sme si na nich pochutili, skratka 1. ovocie v tom roku. je presne o mesiac skorsi ako moja stara ceresna. na burlata a karesovu sa... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk, 1.6.2018 Obsahuje fotku
31.5.2018 a spring blush v nitre je uz jedle, wauu
Uz nekde uzraly tresne?, 31.5.2018
Petr, rivan mi uz zarodil, karesova a burlat su od len jesene na mahalebke, ked si najdete cas, dajte porovnanie rivan/burlat/karesova :) len tak pre zaujimavost a tiez to viete aj pekne popisat ;)
Starý strom, 30.5.2018
hlavne ju neorezte bez vedomosti, resp nezmrzacte si pekny strom. pisem Vam to z vlastnej skusenosti kedze som si takto v uplnych zahradkaskych zaciatkoch dokalicil hrusku..
Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 29.5.2018 Obsahuje fotku
ahojte, na madarskej mam taketo flaky na plodoch, co je to? chrastavitost/strupovitost? tom
Nejranější odrůdy meruněk, 29.5.2018 Obsahuje fotku
spring blush, nitra tom
Je to Goji (lyceum chinensis)?, 29.5.2018
mal som z plantexu sweet berry a life berry, uz su vysekane ale stale vyhanaju zo zeme, u mna je to este vacsia burina ako maliny.  velmi potrebny je pravidelny a dost razantny rez - inak bude hlavne rast a malo plodit. zapestovanie... celý příspěvek >
Moruše - roub velkoplodé HK, Jičín, Nymburk, Ml.Boleslav, 25.5.2018 Obsahuje fotku
Mnam! ..dvojrocny stromcek z plantexu, minuly rok par plodov, teraz viac, ale minulo by sa aj 100x viac :-)
Ruze na pergole, 25.5.2018 Obsahuje fotku
Ahojte, pergola po vinici, zozaciatku to vyzeralo biedne, ale uz sa to rozbieha :) Tom
Okrasná moruše?, 21.5.2018
pan Hlavaty, odporovat Vam si netrufam, ale niekde som cital ze u moruse neni samec/samica ale ze skor neplodi morusa ktora je semenac, resp ma male plody pripadne plody ktrore neudrzi do plnej zrelosti..takze nedozreju ani semena a generativne... celý příspěvek >
Uz nekde uzraly tresne?, 17.5.2018
7.5.2018 som odthol prvu cervenajucu ceresnu z panenskej urody Rivanu na mahalebke, posledne sa zjedli 13.5.2018. juhozapadny svah, Nitra. bolo ich mozno 50 a pravdepodobne este neboli uplne zrele, ale chutili velmi. co nebolo prekryte sietkou,... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 16.5.2018
bol som prekvapeny kvetinacom, cakal som vysoky ale vypestok je pekny, ocividne jej to doteraz nevadilo. uvidim, ako sa jej bude darit na trvalom stanovisku. osobne dufam ze rozdiely medzi semenacom a znamou odrodou nebudu velke (mam... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika