|
Asimina Triloba, 11.3.2019  Ahojte, asiminu mam od leta, mozem ju uz "odzimovat"? tom, nitra |  | Broskvoně - každoroční ztráty, 11.3.2019 Marek, uplny suhlas - aspon vzhladom na moje 3rocne skusenosti. mam broskyne na gf677, mandli, st.julien aj na bros.semenaci a gf677 v ilovitej suchej pode rastie ako besne. tom |  |
|  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 2.3.2019  Ahojte zahradkari,
doteraz som jablone vysadil iba ako spiciaky, tam je povysadbovy rez jednoduchy, ale co so stromcekmi s uz zapestovanou korunkou?
V pripade ze by uz boli vysade o rok dlhsie, rez by bol myslim spravny, ale novovysadene neviem,... celý příspěvek > |  | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 20.2.2019 ja som vcera - 19.2. osetril sulkou, broskyne a nektarinky, + vysadbu z jesene 2018. zaciatkom marca dam este kuprikol rovnako ako na jesen. lokalita nitra |  | Je to padlí?, 19.2.2019 padli/mucnatka, btw..je uz vhodna doba v tomto teplom pocasi pouzit sulku alebo este pockat? |  | Tophit, 18.2.2019 u mna tophit sluzi dobre, z jeho kmienku je kolik pre morusu :)
vazne..nitra, teply juhozapadny svah, tophit uroda krasnych velkych plodov, chut ziadna. stromcek skoncil. podobny osud postihol aj topendplus ale kedze to je pekny stromcek tak... celý příspěvek > |  | Výchovný rez kedy sa má strihať, 18.2.2019 jiri, zakorene mlade stromceky ano, tak je cas, ale co kostkoviny vysadene na jesen? nie je pri nich lepsie rezat skor ako cakat az do zaciatku pucania? nebude to neskoro a nezhorsuje sa tak ujmutie stromceku na stanovisku? tom |  | Jak zkvalitnit půdu pod stromy, 13.2.2019 5-8 sliepok, kurin je s vybehom 30m2 - tam su cez den, tato plocha ma cca 150m2, 2/3 roku to je len popoludnajsi vybeh na 4-5hodin, na jesen a v zime tam maju pristup nonstop ako aj do celej zahrady (7ar)
slepacince zakopavam pod stromy, s... celý příspěvek > |  | Jak zkvalitnit půdu pod stromy, 12.2.2019  "Pokud se v sadu jen sklízelo, řezalo, kosila tráva.."
aky vplyv na podu a jej vlastnosti maju slepacince? z dlhodobeho pohladu?
desiatky rokov tam rastli iba kostkoviny, teraz tam pojdu jadroviny (uz je tam bohemika a jana na planke a... celý příspěvek > |  | Aprimira, 8.2.2019 ale matkino uz mate dlhsie, nie? ak si spominam, neplanovana kupa ale peknemu stromceku v zahradnictve ste neodolal :D |  |
|  | Aprimira, 8.2.2019 nahradna vymyslena? |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 5.2.2019  ja by som to spravil takto ale pockaj na rady skusenejsich |  | Skladovateľnosť jabĺk - 2018/2019, 30.1.2019 zavidim vam tie pivnice, u mna koncom januara/ledna 8stupnov... |  | Skore cibuloviny do travniku, 24.1.2019 ahojte,
poradite prosim, skore cibuloviny do travniku, vhodne aj na "splanenie"?
cielom je ozivit a okraslit zatravnenu ovocnu zahradu, idealne je keby kvitli skoro na jar a potom sa zatiahli, nech je mozne v pohode kosit.
dakujem |  | Řez hrušní, 11.1.2019  ja by som dal spodne poschodie prec a spravil z toho spiciak.
tom |  |
 |
|