|
Vzdálenost švestek od jabloní - vřeten, 19.10.2017 Kminek Kminek. Díky moc |  | Vzdálenost švestek od jabloní - vřeten, 19.10.2017 Hezký večer. Chystám se vysadit slivoně na menší zahrádce. Mám zakoupené dvě na podnoži zelená renkloda. Chci je zasadit vedle jabloní - vřeten (na podnoži M9). Často takto v zahradách stromky vídám - ale teď mi to vrtá hlavou. Bude stačit rozestup... celý příspěvek > |  |
|  | Na jaře zasazená jabloň neraší, 4.5.2017  Přikládám fotky, další týden uběhl a nic se nezměnilo. Stromky jsou sestřihlé (vypadaly živé, když jsem je minulý týden střihla). |  | Na jaře zasazená jabloň neraší, 23.4.2017 Díky za reakci. Raší až nad místem štěpování. Cca 15 -20 cm nad ním
Právě že nezastřihli - to jsem nějak přehlédla a v zahradnictví mě na to neupozornili, jen poradili, jak zasadit (což jsem měla i načtené). Zastřihování jsem objevila až teď.... celý příspěvek > |  | Na jaře zasazená jabloň neraší, 23.4.2017 Dobrý den, 23.3 jsme zasadili 4 jabloně, 24 hodin byly namočené ve vodě. Kořeny vypadaly v pořádku, živé, lehce jsme je zastřihli (jako laik jsem se bála více). Dvě odrůdy krásně raší (průsvitné letní a karneval), už asi 14 dní, zbylé dvě odrůdy... celý příspěvek > |  | Jak skladovat stromek před výsadbou, 22.3.2017 Díky moc všem. Jsou to mé první stromy. Mám je ve větším kýblu zasypané opatrně mokrou hlínou, sousedi budou přes víkend podlívat. Díky. |  | Jak skladovat stromek před výsadbou, 22.3.2017 Dobrý den, dnes jsem si vyzvedla objednané jabloně, vzhledem k počasí a mé práci je budu moci vysadit až příští týden. Jak je mám prosím zatím skladovat? Nejsou kontejnerované. Díky |  |
 |
|