|
Rajčata pro rok 2020, 23.3.2020 Evo,
děkuji zpětně za vyčerpávající odpověď na můj dotaz, škoda, že jste nedala odkaz na pořad s Vámi v TV, není možné vidět zpětně?
Jste pracovitá osoba, neskutečně moc.
Já se také snažím, říkala jsem si, že už nebudu blbnout se... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 18.2.2020 Zdravím,
můj dotaz je,
- kolik celkem rostlin pěstujete
- na jaké ploše
- jak značíte
- jak zvládáte druhy hodnotit
Protože je to opravdu hodně druhů a určitě to je náročné vše vyhodnocovat.
Jak nakupujete semínka? Pokud... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata pro rok 2020, 15.2.2020 Zdravím pěstitele, ty kteří již vyseli v roce 2019 a počátkem roku 2020, i ty, kteří teprve chystají semínka. Dlouho už tu nikdo nepřispěl, zdá se mi, že nějak nefunguje vyhledávání. Není již založeno jiné téma pro rajčata 2020?
|  | Rajčata 2019/2, 17.10.2019 Když už jste nám udělak chutě, můžete prozradit recept? Tedy pokud Eva souhlasí. u nás bylo v noci minulý týden mínus 3, ale některá rajčata ještě kupodivu přežila a pár jich ještě dozrává. Očekávám že každou chvíli začne s Vladimírem řešit co budou... celý příspěvek > |  | Rajčata 2019/2, 15.8.2019 Vladimíre a Evo, to je nádhera Ta vaše rajčata. Prosím Můžete poradit s ochranou proti proti plísni bramborové? Klidně použij nějakou chemii. Děkuji. Jinak budu vděčná i za nějaký recept na zpracování úrody. Běžně dělám rajčatovou šťávu zahuštěnou... celý příspěvek > |  | Papriky 2019, 20.5.2019 To bílé je nějaké hnojivo? Nevíte? A bazénkem máte na nysli jakoudi stružku? Je to kvůli zalévání? A sázejí po jedné?
Vladimír osal, že dází po jedné 60 x 15 cm, dáváte opotu? Já mám tyče od oana Burdy, dsla jsrm je cca 35 cm od sebe 3 řádky 30 cm... celý příspěvek > |  | Rajčata 2019/2, 9.5.2019 Děkuji mnohokrát za detailní popis, ta stříška by se každopádně hodila.
Jarmila |  | Rajčata 2019/2, 5.5.2019 Vladimíre, můžete prosím napsat, z jak silných latí máre konstrukci, co dáváte nahoru? Igelit? Děkuji.
Vypadá to dobře. Když dáváte fólii, to znamená, že neokopáváte?
Jaké máte zdálenosti a jaká výška konstrukce? |  | Rajčata 2019/2, 29.4.2019 Zakládám pokračování Rajčat 2019. Kvůki délce přístupu.
Jarmila |  | Rýchlenie rajčat 2019, 8.4.2019 Moc pěkné,
každý den je uklízíte donů či jak?
To oválné je Maglia?
Obdivuji Vaši energi.
Kde pěstujete?
Jarmila |  |
|  | Papriky 2019, 6.4.2019 Ještě zpětně reaguji, Hamík u nás je oblíbený, je to drobná paprika, na keříku jich byla spousta, ale Semo dopiručuje ji nechat dozrát do botanické zralosti. Pak je opravdu slaďoučká, pěstuji ve skleníku.
Jarmila |  | Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 24.3.2017 Konzultovala jsem něco ve firmě SEMO, prostě jsem měla dotaz na nějakou zeleninu, a jen zlehka jsem si posteskla, že mi nevyklíčilůa semena rajčat Tornádo a pomalu mi klíčilaí paprika AMI.
Paní mě požádalo o číslo šarže a i když jsem zdůraznila,... celý příspěvek > |  | Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 20.3.2017 Vladimírre,
díky za Vaši radu, naivně jsem si myslela, že se to pěstuje a šlechtí někde na Moravě...
Prosím, múžete dát nějaké odkazy na zahraniční firmy?
Z USA Vám pošlou semena? Múže je tedy člověk i dovézt, pokud tam má... celý příspěvek > |  |
 |
|