Příspěvky uživatele - JaRoj

Rajčata pro rok 2020, 23.3.2020
Evo, děkuji zpětně za vyčerpávající odpověď na můj dotaz, škoda, že jste nedala odkaz na pořad s Vámi v TV, není možné vidět zpětně? Jste pracovitá osoba, neskutečně moc. Já se také snažím, říkala jsem si, že už nebudu blbnout se... celý příspěvek >
Rajčata pro rok 2020, 18.2.2020
Zdravím, můj dotaz je, - kolik celkem rostlin pěstujete - na jaké ploše - jak značíte - jak zvládáte druhy hodnotit Protože je to opravdu hodně druhů a určitě to je náročné vše vyhodnocovat. Jak nakupujete semínka? Pokud... celý příspěvek >
Rajčata pro rok 2020, 15.2.2020
Zdravím pěstitele, ty kteří již vyseli v roce 2019 a počátkem roku 2020, i ty, kteří teprve chystají semínka. Dlouho už tu nikdo nepřispěl, zdá se mi, že nějak nefunguje vyhledávání. Není již založeno jiné téma pro rajčata 2020?
Rajčata 2019/2, 17.10.2019
Když už jste nám udělak chutě, můžete prozradit recept? Tedy pokud Eva souhlasí. u nás bylo v noci minulý týden mínus 3, ale některá rajčata ještě kupodivu přežila a pár jich ještě dozrává. Očekávám že každou chvíli začne s Vladimírem řešit co budou... celý příspěvek >
Rajčata 2019/2, 15.8.2019
Vladimíre a Evo, to je nádhera Ta vaše rajčata. Prosím Můžete poradit s ochranou proti proti plísni bramborové? Klidně použij nějakou chemii. Děkuji. Jinak budu vděčná i za nějaký recept na zpracování úrody. Běžně dělám rajčatovou šťávu zahuštěnou... celý příspěvek >
Papriky 2019, 20.5.2019
To bílé je nějaké hnojivo? Nevíte? A bazénkem máte na nysli jakoudi stružku? Je to kvůli zalévání? A sázejí po jedné? Vladimír osal, že dází po jedné 60 x 15 cm, dáváte opotu? Já mám tyče od oana Burdy, dsla jsrm je cca 35 cm od sebe 3 řádky 30 cm... celý příspěvek >
Rajčata 2019/2, 9.5.2019
Děkuji mnohokrát za detailní popis, ta stříška by se každopádně hodila. Jarmila
Rajčata 2019/2, 5.5.2019
Vladimíre, můžete prosím napsat, z jak silných latí máre konstrukci, co dáváte nahoru? Igelit? Děkuji. Vypadá to dobře. Když dáváte fólii, to znamená, že neokopáváte? Jaké máte zdálenosti a jaká výška konstrukce?
Rajčata 2019/2, 29.4.2019
Zakládám pokračování Rajčat 2019. Kvůki délce přístupu. Jarmila
Rýchlenie rajčat 2019, 8.4.2019
Moc pěkné, každý den je uklízíte donů či jak? To oválné je Maglia? Obdivuji Vaši energi. Kde pěstujete? Jarmila
Papriky 2019, 6.4.2019
Ještě zpětně reaguji, Hamík u nás je oblíbený, je to drobná paprika, na keříku jich byla spousta, ale Semo dopiručuje ji nechat dozrát do botanické zralosti. Pak je opravdu slaďoučká, pěstuji ve skleníku. Jarmila
Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 24.3.2017
Konzultovala jsem něco ve firmě SEMO, prostě jsem měla dotaz na nějakou zeleninu, a jen zlehka jsem si posteskla, že mi nevyklíčilůa semena rajčat Tornádo a pomalu mi klíčilaí paprika AMI. Paní mě požádalo o číslo šarže a i když jsem zdůraznila,... celý příspěvek >
Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 20.3.2017
Vladimírre, díky za Vaši radu, naivně jsem si myslela, že se to pěstuje a šlechtí někde na Moravě... Prosím, múžete dát nějaké odkazy na zahraniční firmy? Z USA Vám pošlou semena? Múže je tedy člověk i dovézt, pokud tam má... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika