|
Příspěvky uživatele - Krajinka
|
 |
 |
Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 16.3.2017 Děkuji moc za rady. Tak ji ostříhám a spodní větvičku nechám, dobrý kompromis. :-) Hanka |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 16.3.2017  Zdravím všechny, výše zmíněná švestka již dorazila, vypadá k světu. Na štítku je poznamenám předjarní řez o 1/3. Mám tedy výhony zkrátit i přesti, že má narašeno tolik pupenů? S pozdravem Hanka |  |
|  | Ohraničení zeleninových záhonů, 10.2.2017  Dobrý den, připojuji fotku, jak to řeším já mnoho let. Používám natahovačku fólii, protože by mi jinak vše sklidili psi.:-) A navíc nechci, aby se po záhonech potulovaly kočky. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 8.2.2017 Sloupovitě rostoucí švestku, tento termín nedávno použil pan pěstitel z Holovous, možná je příhodnější slabě rostoucí.. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 7.2.2017 Děkuji za váš příspěvek, já jsem ji pořídila hlavně na zobání, je mi jasné, že úroda nebude velká vzhledem k podnoži. Pálení určitě ne. H. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 3.2.2017 Děkuji pane Hlavatý. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 2.2.2017 Dobrý večer, máte někdo tuto švestku na zahradě? Pokud ano, jak jste s ní spokojeni? Hanka |  | Rajčata 2017, 31.1.2017 Jen tak pro zajímavost.'Výluh z přesličky posiluje buněčnou stavbu a imunitu rajčat." Letos vyzkouším. |  |
 |
|
|
|